home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Mesajul lui Basescu catre maghiari

Revista presei. Mesajul lui Basescu catre maghiari

Share

Din punctul meu de vedere, acesta este subiectul cel mai important al week-end-ului. Pe care tembelviziunile teroriste l-au ignorat cat l-au putut. Nu pot sa nu remarc corectitudinea lui Radu Tudor care, pe Antena 3, nu s-a putut stapani sa nu-l laude totusi pe seful statului.

Romania libera titreaza: Băsescu-Tokes, două limbi diferite. Iata citatele date de RL: “(…)ar fi o mare eroare să credem că putem construi o regiune a Europei centrale bazată pe geografie, pe elemente neplăcute din istoria regiunii, pe etnie, pe diferenţele confesionale(…). Nu etnia, nu credinţa, nu geografia, nu istoria consolidează importanţa regiunii, ci valorile”.

FMI începe a cincea misiune de evaluare în România, anunta Adevarul. O nouă misiune a Fondului Monetar Internaţional (FMI), condusă de Jeffrey Franks, se află în România, în perioada 26 iulie – 4 august, pentru a încheia cea de-a cincea evaluare a îndeplinirii de către România a acordului stand-by, semnat în mai 2009.

Interviu cu ministrul Adriean Videanu, in exclusivitate pentru Bursa, care isi doreste, ca ministru al Economiei (care a devenit de mai mult timp un fel de minister al Energiei), sa fie “un jucător activ pe piaţa de capital, în ideea de a participa la creşterea atractivităţii acesteia. Astfel, atragem fonduri de la investitori de portofoliu, întrucât companiile energetice sunt extrem de atractive, dar aducem şi resursele financiare de care avem atâta nevoie la buget pentru investiţii”.

Curierul national sustine ca stress-testul pentru banci a fost mai curand un soi de examen aranjat si ca singura banca din Romania care a picat testul a fost, prin urma, ATEbank.

Evenimentul zilei sustine ca a descoperit planul secret al lui Boc: cota unica 10%, TVA 25%. Atunci inseamna ca va intra sau deja a intrat in coliziune cu Traian Basescu.

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share