home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Liviu Negoita presedinte PDL?

Revista presei. Liviu Negoita presedinte PDL?

Share

Gandul: Băsescu i-a cerut lui Liviu Negoita sa vandideze la sefia PDL. Noile planuri ale preşedintelui pentru „Livache” “Conform unor surse din PDL, Băsescu i-a cerut primarului Sectorului 3 Liviu Negoiţă să candideze la preşedinţia PDL, urmând să preia ulterior şi guvernul, dacă popularitatea Cabinetului Boc nu se va redresa în prima parte a anului viitor.”

foto: Andrei Stoian

EvZ: Ordinul lui Voiculescu: Gabriela, Fii-rea cu Ponta “Victor Ponta a plecat supărat de la o emisiune festivă a postului Antena 3 după ce a fost atacat şi hărţuit de moderatorii postului patronat de aliatul Dan Voiculescu.”

Curentul: Back in URSS via USL, cântecul de sirenă al scursurilor bolşevice Iliescu şi Voiculescu “Duminică şi ieri au fost zilele relansării la scenă deschisă a demonicilor Saruman şi Sauron, cei doi siniştri (adică de stånga) vrăjitori boşorogi îmbătråniţi în rele, adevăraţii komisari politici ai aşa-zisei Uniuni Social Liberale (USL) mai pe scurt a Uniunii Jos Băsescu (UJB)”

Puterea: Cine conduce Uniunea Social Liberală? Voiculescu le-a dat în plic lui Ponta şi lui Antonescu următoarea mişcare: suspendarea preşedintelui în luna martie “Chiar dacă reprezintă cel mai mic partener din cadrul Uniunii Social-Liberale, Dan Voiculescu şi-a asumat public rolul de conducător al alianţei dintre PSD, PNL şi PC. În luna decembrie, conservatorul le-a transmis lui Crin Antonescu şi lui Victor Ponta că trebuie să bată palma până la 31 ianuarie pentru formarea unei alianţe, iar termenul a fost respectat. Voiculescu plusează acum şi le dă o nouă sarcină liderilor PSD şi PNL: suspendarea preşedintelui Traian Băsescu până la 25 martie. Planul nu este nou, liderii USL vorbind deschis despre înlăturarea preşedintelui de la Palatul Cotroceni înainte de expirarea mandatului”

Romania libera: Planurile lui Felix: Băsescu, suspendat în martie “Liderul fondator al PC, Dan Voiculescu, crede că şeful statului ar putea fi suspendat în mai puţin de o lună, cu toate că opoziţiei îi lipsesc cel puţin 30 de voturi în Parlament. Nici nu s-a uscat bine cerneala pe protocolul semnat de şefii PSD şi ACD, că au şi redeschis discuţia despre suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, un fel de sperietoare pe care o folosesc din când în când, mai mult la intimidare decât cu şanse reale”

Adevarul: Când urmează vameşii de la Siret? “Din cei 64 de învinuiți, doar 4 sunt lucrători vamali, deşi poliţiştii de frontieră spun că vameşii luau mită de trei ori mai mult decât ei. Fostul şef al Vămii Siret, liderul de sindicat Ioan Tudor, a fost schimbat din funcţie în ziua în care a făcut o captură importantă de ţigări”

Curierul national: Unde sunt pungile cu bani? “Excesul de lichiditate din sistem este concentrat la patru-cinci bănci. Valuta împrumutată de Finanţe din străinătate curge în piaţă sub formă de lei. BNR vrea să-şi consolideze rezerva internaţională pentru liniştea investitorilor externi”

Bursa: Analiştii economici: Majorarea TVA nu justifică ratarea ţintei de inflaţie “Majorarea taxei pe valoarea adăugată (TVA) de la 19 la 24% a împiedicat reluarea procesului de dezinflaţie, în trimestrul patru din 2010, a declarat, ieri, Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României, în cadrul unei conferinţe de presă. Domnia sa a precizat că mărirea TVA-ului s-a resimţit în preţul energiei termice”

Financiarul: Banca Nationala a majorat prognoza de inflatie pentru 2011, de la 3,4% la 3,6% “Banca centrala mizeaza pe deficitul de cerere pentru reluarea dezinflatiei in acest an.  Mediul extern si incertitudinea politicilor fiscale aplicate de guvern, principalele riscuri inflationiste”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share