home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Liviu Luca nu vrea sa-si declare averea

Revista presei. Liviu Luca nu vrea sa-si declare averea

Share

Curentul: Liviu Luca refuză să-şi declare averea pentru a-l ajuta pe Vîntu la proces “Liviu Luca, preşedintele FSLI Petrom şi prim-vicepreşedinte al CNSLR Frăţia, este singurul lider sindical care nu şi-a depus şi nici nu-şi va depune, la ANI, declaraţia de avere şi de interese”

foto: HotNews

Adevarul: Frăţia patronate – sindicate împotriva Codului Muncii “Executivul schimbă Codul Muncii pentru a stimula relaţia directă dintre angajatori şi salariaţi. Patronatele au trecut de partea sindicatelor şi cer conservarea puterii confederaţiilor. Guvernul a anunţat că este posibil să-şi asume răspunderea pe Codul Muncii, ceea ce nemulţumeşte sindicatele, care anunţă o primăvară plină de proteste”

EvZ: PSD deschide PRM uşa din dos a USL “Nici bine n-au început PSD, PNL şi PC să semneze protocoale în judeţe pentru Uniunea Social-Liberală (USL), că PRM se agaţă şi el de căruţa USL”

Bursa: SIF “Moldova”: “Listarea BCR, de maximă actualitate” “Conducerea SIF “Moldova” susţine că listarea BCR la Bursa de Valori Bucureşti rămâne “de maximă actualitate”, în condiţiile în care există indicii că pieţele de capital şi-au revenit şi apreciază că a venit momentul ca acţionarii băncii să ceară o evaluare la zi a contextului financiar”

Curierul national: Drumul banilor în încrengătura firmelor grupului Awdi “Sumele virate în contul Network Press Concept ajungeau în buzunarul Supremo. Modernizările de aproape 2,5 mil. euro au fost raportate doar AVAS. În şase ani s-au contractat credite de peste o jumătate de miliard de euro”

Financiarul: Raport Banca Mondiala: Dupa iesirea din recesiune ne ameninta criza alimentara “Banca Mondiala a dat publicitatii un raport potrivit caruia indicele preturilor alimen­tare a ajuns la valoarea-record, ceea ce inseamna scumpiri masive, in special la pro­dusele alimentare”

Romania libera: Proteste. Libia ar putea fi următoarea. Masacru în Libia. Se clatină şi Ghaddafi “Străzile oraşului Benghazi, din nordul Libiei, au fost scăldate în sânge după ce regimul lui Mouammar Ghaddafi a reacţionat cu o violenţă neaşteptată la demonstraţiile împotriva sa; peste 184 de oameni au fost ucişi şi câteva sute răniţi de către lunetişti şi mercenari aduşi să înfrângă revolta populară”

Citeşte şi
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Share