home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Lepadarea lui Vantu de Chelu

Revista presei. Lepadarea lui Vantu de Chelu

Share

Curentul: Lepădarea de Chelu. “După ce am dezvăluit că omul de afaceri Cătălin Chelu este „săgeata“ lui Sorin Ovidiu Vîntu, tatăl natural al FNI s-a cerut la un scurt interviu pe Hotnews. Mesajul care trebuia să ajungă la bizon era lepădarea de Chelu, de o interfaţă învechită care tocmai a fost trimisă să joace table în arestul Direcţiei de Cercetări Penale de pe Rahovei.”

FOTO: Adevarul – Din dosarul “Mită la Interne”: Cătălin Chelu, extrem de îngrijorat de arestarea prietenului Sorin Ovidiu Vîntu

Curierul national: Guvernanţii dau din nou cu bâta în parcul auto naţional. “Taxa auto se va majora din ianuarie cu până la 50 la sută. Ordonanţa de Urgenţă cu detalii se va finaliza în două-trei săptămâni. Borbely: Dacă cineva îşi permite să aducă maşini care poluează în România, atunci să plătească”

Adevarul: Taxa auto 2011 pune România pe butuci. “Transportatorii acuză Guvernul că, prin blocarea accesului la piaţa second-hand europeană, face imposibilă reînnoirea parcului auto. Propunerile prevăd o taxă de 680 de euro pentru o maşină cu motor de doi litri,Euro 5. Pentru una mai veche de un an cu motor de 1,4 litri şi Euro 4, taxa creşte cu 103 euro.”

Bursa: Isărescu: Băncile sunt vinovate pentru un sfert din datoria externă. “Băncile din ţara noastră sunt vinovate pentru 22 de miliarde euro din totalul datoriei externe a ţării noastre, în valoare de 90 de miliarde euro, a declarat, ieri, guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Isărescu”

Ziarul financiar: Isărescu: Populaţia s-a împrumutat democratic, a ştiut ce face. Băncile au fost doar intermediarele. “Guvernatorul Mugur Isărescu admite că datoria privată enormă a fost cea care a determinat statul să apeleze la sprijinul UE şi al FMI, dar consideră că decizia de îndatorare a fost “democratică”, în spatele ei aflându-se peste 4 milioane de români.”

Financiarul: Pentru angajatii de la Finante, salariile nu vor fi majorate cu 15%. “Salariul de baza minim brut pe tara pen­tru 2011 a fost stabilit la 670 de lei, a anuntat ieri ministrul Muncii. Ioan Botis a explicat ca o persoana angajata cu data de 1 ianuarie 2011 va fi incadrata cu un salariu de baza de minimum 670 de lei.”

Romania libera: Scandalul de la Interne: “Oamenii lui Chelu m-au sechestrat”. “Un fost rival în afaceri al lui Cătălin Chelu a povestit ieri că în urmă cu doi ani a fost ameninţat şi chiar sechestrat de oamenii miliardarului gălăţean. Acţiunile de tip mafiot ale lui Chelu ar fi fost protejate şi de oameni din poliţia gălăţeană.”

Gandul: Opt cutremure in Romania, numai ieri. Profesorul Mărmureanu zice că nu-i nimic: marele cutremur mai aşteaptă. “Vrancea “fierbe” de câteva săptămâni – miercuri am avut vreo opt cutremure mici iar într-una din zilele trecute, chiar şi patru seisme într-o oră. Directorul Institutului de Seismologie Aplicată spune că până pe 26 noiembrie am putea avea un seism de 5 grade; Gheorghe Mărmureanu spune că nu vine acum un mare cutremur”

EvZ: China a scăpat de sub control regimul din Coreea de Nord. “Beijingul ezită să intervină tranşant în criza declanşată de atacul nord-coreean cu obuze, pe fondul scăderii influenţei sale asupra regimului comunist de la Phenian.”

citeste si:
Obama: “Statele Unite ar apăra Coreea de Sud”. Se pregătesc manevre militare americane
Jurnaliştii din Coreea de Sud declară război Coreei de Nord
Rusia: “pericol colosal” de conflict deschis în peninsula coreeană

Citeşte şi
Publicațiile Mediafax, distribuite de Hiparion

Ziarele și revistele Mediafax Group sunt distribuite din această lună de Hiparion (fosta Rautakirja).

Revista presei. Gaura neagra Realitatea TV

~Monica Macovei va candida la Primaria Generala?~Ford produce minuscul la Craiova~OTE renunta la achizitia pachetului Read more

Revista presa(rilor)

Gandul informeaza ca "Peste 2,6 milioane de români trag cu ochiul pe bloguri": Fără cerneală Read more

Mai avem zece cotidiane. And counting…

Asta-noapte, din ratiuni de monitorizare a informatiei care circula in mass-media, pe diferite canale, am Read more

Noi disponibilizări în presă şi un reportaj sub acoperire

"Vin concedierile şi la GSP", anunţă Zoso, arătând că "în jur de 30 de oameni Read more

BS-ma, muceo! (BadPolitics)

M-am angajat la Business Standard in urma cu patru ani, intr-o perioada in care Ziarul Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Adrian Năstase, PSD şi obsesia sa majoră cu controlul presei (Stenograme PSD)

În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care Read more

Share