home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Lasul Vantu si-a pus rotula-n ghips

Revista presei. Lasul Vantu si-a pus rotula-n ghips

Share

Adevarul: Vîntu internat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, cu o zi înainte de proces “Sorin Ovidiu Vîntu s-a internat luni, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti, cu doar o zi înainte de începerea procesului. Reprezentanţii spitalului au confirmat astăzi internarea lui Vîntu, al cărui dosar penal pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa va fi judecat marţi, 25 ianuarie, de către Tribunalul Bucureşti.”

foto: Softpedia Forum

fotoinfo: “Sa-mi sting trabucu-n ghips… sa nu-mi sting trabucu-n ghips… ca si-asa nu ma doare…”

citeste si SOV s-a internat la Floreasca cu o zi înainte de proces (Curentul)

Curentul: Gaşca „rezerviştilor“ lui Dogaru & Vadim a batjocorit Imnul de Stat “Pentru prima oară în istoria recentă a României Imnul de Stat al ţării a fost întinat şi batjocorit de o adunătură jegoasă de pseudo cadre militare, aşa-zişii rezervişti din minuscula organizaţie creată de acolitul lui Vadim Tudor, Mircea Dogaru, fost de altfel angajat parlamentar al grupului Partidului România Mare.”

Gandul: Lăzăroiu: „Felicitări, Realitatea şi Antena 3!” Ce spune consilierul prezidenţial despre huiduielile la adresa lui Băsescu «”Ziua de 24 ianuarie 2011 va rămâne în istoria presei din România ca o zi cu semnificaţie deosebită. Este ziua în care angajaţii trusturilor de presă s-au ridicat împotriva politicii editoriale. Revolta angajaţilor trusturilor de presă împotriva patronilor economici şi politici s-a manifestat pe deplin încă de dimineaţă. În ciuda mesajului general promovat până acum, «Băsescu dictator»”, cameramanii, reporterii, moderatorii au decis să transmită pe larg corul de huiduieli şi fluierături de la Iaşi, cu ocazia zilei Unirii. Aceste huiduieli erau adresate chiar şefului statului. Mai târziu, după-amiaza, la Focşani, în pofida indicaţiilor pe care le-au primit de-a lungul timpului de la şefii editoriali, angajaţii celor două trusturi s-au luptat să prezinte adevărul de la faţa locului – oameni obişnuiţi, nemulţumiţi, care îl huiduiau pe preşedinte”, scrie Lăzăroiu»

EvZ: Crin Antonescu şi Victor Ponta au jucat hora unirii opoziţiei “Inspiraţi de ceremoniile de la Iaşi, dedicate Zilei Unirii, liderii PSD şi PNL au anunţat alianţa politico-electorală pe care o vor parafată la începutul lui februarie.”

Financiarul: Fondul Proprietatea se listeaza la Bursa “Pe piata gri s-au tranzactionat deja actiuni de 650 mil. €. Analistii spun ca pretul poate sa scada pana la 0,4 lei/actiune, dar cel mai probabil va fi in jur de 0,6 lei/actiune. Prin listarea FP, Bursa va atrage mai multi investitori straini, care s-ar orienta si catre alte companii din economie ”

Bursa: Fondul Proprietatea, spaima CNVM “Un uimitor comunicat al CNVM a solicitat, ieri, respectarea Legii de către brokeri şi investitori, la tranzacţionarea acţiunilor “Fondul Proprietatea”, programată să înceapă astăzi.”

Romania libera: Cât iau familiile Malaxa, Auschnit şi Chrissoveloni de la Fondul Proprietatea “La o cotaţie de 60 de bani pe acţiune, familia Malaxa, care a obţinut cele mai mari despăgubiri prin FP ar putea obţine 650 milioane de lei din cei peste un miliard care i se cuvin. Familia Auschnit, care deţine 37 de milioane de acţiuni ar obţine 22 de milioane de lei iar familia Chrissoveloni doar 12 milioane de lei pentru cele 20 de milioane de acţiuni”

Curierul national: Cum a eşuat Codul de Bune Practici? “Sorin Minea: Legea a venit prea târziu şi într-o formă prea complicată. Astfel, mulţi dintre comercianţi şi producători se pierd în termeni necunoscuţi. Dragoş Frumosu: Taxele percepute de retaileri au rămas aceleaşi, s-au schimbat doar denumirile”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share