home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. KO la Dan Voiculescu

Revista presei. KO la Dan Voiculescu

Share

EvZLucian Bute l-a făcut KO pe Dan Voiculescu “Pentru gala “Un campion pentru România”, care a avut loc sâmbătă, la “Romexpo”, în Capitală, cifrele de după contează mai mult decât socotelile de dinainte. Audienţele arată că 4,5 milioane de români au fost cu ochii pe Lucian Bute”

HotNews

CurentulProcurorul Irinel Păun, spălătorul lui SOV, se autodenunţă “Irinel Păun, procurorul care l-a spălat pe Sorin Ovidiu Vîntu, în urmă cu şapte ani, de gravele acuzaţii ce i-ar fi putut aduce o condamnare cel puţin egală cu a lui Nicolae Popa, în dosarul FNI, iese la rampă încercånd să-şi justifice fapta şi să-şi spele obrazul”

Romania liberaIntegritate. Topul tacticilor folosite de parlamentari şi funcţionari publici pentru mascarea veniturilor nejustificate. 6 metode de ascuns averea “Tranzacţiile imobiliare directe sau prin interpuşi, transferarea tuturor bunurilor pe firme, împrumuturile de la rude de gradul I sau II sau către firme, moştenirile, donaţiile şi darul de la nunţi sau botezuri sunt indicii din declaraţiile de avere ale demnitarilor care ridică suspiciuni inspectorilor ANI”

GandulMegasondajul USL la nivel naţional: cum s-au întrecut judeţele să trimită la centru “producţii” record de peste 60 la sută. TOP 3: Vrancea – 74%, Buzău – 72%, Ialomiţa – 72% “Sondajele din fiecare judeţ au fost impuse filialelor locale de la centru pentru a se măsura candidaţii pentru Consiliul Judeţean, Primărie, dar şi opţiunea de vot pentru PSD şi ACD (PNL-PC). Sondajele au fost efectuate pentru ACD de Agenţia de Rating Politic, Gallup şi CCSB, în timp ce la PSD au fost făcute de CSCI şi Avangarde. Preţul pentru liberali a fost fix – 8.000 de euro, în timp ce pesediştii şi-au negociat preţul în fiecare filială. Cu toate acestea, suma plătită a fost în medie la fel ca la liberali, preţul variind între 7.000 şi 9.000 de euro”

AdevarulÎncepe vânătoarea de studenţi “Instituţiile de învăţământ superior aşteaptă de azi înscrierea a mii de tineri la cele mai bune specializări. Ministerul Educaţiei a aprobat aproape 63.000 de locuri fără taxe în universităţile din ţară”

Fin.roGuvernul recalculeaza a doua oara pensiile speciale, in secret “Incepand cu 1 iulie, casele judetene de pensii au ordin de la guvern sa revizu­iasca pensiile speciale recalculate in luna august 2010”

Curierul nationalMoştenirea coloşilor industriali din România “Industria comunistă ne-a lăsat cu 550.000 situri contaminate a căror readucere la starea iniţială ne va costa 14 mld. euro. Până acum au fost identificate doar 1.000 dintre ele, iar întreg procesul de reabilitare va dura 30 de ani. În judeţele Dolj, Hunedoara şi Caraş-Severin se ştie, deocamdată, că există 4.753 ha care necesită acţiuni de remediere”

BursaOferta “Petrom” a început cu… obiecţii “Dacă intermediarii ar fi fost americani, s-ar fi spus că americanii vor să cumpere, dacă ar fi fost intermediari chinezi, s-ar fi speculat că s-a bătut palma cu chinezii şi aşa mai departe. Sunt speculaţii fără fundament”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă

Share