home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Justiţia, şantajată de Vântu?

Revista presei. Justiţia, şantajată de Vântu?

Share

Curentul: Justiția la mâna lui Vîntu? “Trei judecători de la Curtea de Apel București au decis, după mintea lor, că Sorin Ovidiu Vîntu nu este un pericol public. Acuzat cu probe suficiente că a delapidat societatea Petromservice cu 83 milioane de euro și a prejudiciat statul român (care, în generozitatea lui, îi întreține chiar și pe magistrații incompetenți sau corupți), cu alte 100 milioane de euro, Sorin Ovidiu Vîntu nu este un pericol public”

Realitatea.net

EvZ: Procurorul general sesizează CSM din cauza limbajului lui Vîntu. SOV: “Dacă mă duc în arest, voi lua Justiția în mâinile mele” “Procurorul general al României, Laura Codruța Kovesi, solicită Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) să se sesizeze vizavi de afirmaţiile lui Vîntu, de la Curtea de Apel Bucureşti, conform cărora procurorii ar fi “idioți”, iar el va lua justiţia în propriile mâini, dacă nu va fi eliberat. CSM va sesiza, însă, CNA, pe motiv că presa a mediatizat excesiv subiectul. În paralel, procurorii au inculpat a 12-a persoană, în dosarul Petromservice”

Bursa: Economia a urcat cu 4,4%, în trimestrul trei “Produsul Intern Brut (PIB) a crescut în trimestrul al treilea cu 1,9% (în termeni reali), comparativ cu trimestrul anterior, în timp ce faţă de aceeaşi perioadă din 2010 avansul a fost de 4,4% (serie brută), potrivit primelor estimări ale Institutului Naţional de Statistică”

Curierul national: Economia creşte. Avem motive de optimism? Mircea Coşea – “Este o creştere conjuncturală fără bază solidă. Trimestrul patru va înregistra tot un trend pozitiv, însă problema este că nu avem garanţia că va fi sustenabil în anul 2012, pentru că nu s-au valorificat factorii interni”

Adevarul: Viktor Orban împinge Ungaria în prăpastie “Budapesta pare a fi următoarea ţintă intrată în colimatorul pieţelor financiare. Forintul se prăbuşeşte, iar guvernului Orban îi este tot mai greu să finanţeze datoria externă de 76% din PIB, cea mai mare din Europa de Est”

Romania libera: Budapesta. Guvernul Orban criticat de BCE pentru măsuri „periculoase” pentru băncile regiunii. Căderea forintului răsună la Bucureşti “Credibilitatea financiară a Ungariei se află în colimatorul agenţiilor de rating, iar retrogradarea notelor suverane pe Ungaria şi alte ţări din jurul României creează un context nefavorabil climatului financiar în ansamblu”

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share