home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Johnny Răducanu e la jam-session cu îngerii

Revista presei. Johnny Răducanu e la jam-session cu îngerii

Share

Romania libera: Plecare. Fiul lui Costică Cafeniu, nepotul lu’ Stroe din Viziru din neamul lui Petre Şolcanul, Creţu Răducanu, domnul Jazz, şi-a schimbat sala de concerte. Johnny, la jam-session cu îngerii “Deşi ameninţa de multă vreme „mă car, bă, mă car, mâine-poimâine n-o să mă mai vedeţi” nimeni nu putea să-l creadă pe Johnny Răducanu altfel decât nemuritor”

e-politic

Puterea: Ultimul interviu al lui Johnny Răducanu: „Îmi place să fiu anonim în ziua de astăzi” “Trebuia să citească acest interviu, aşa era normal. Johnny era dezamăgit că în anumite„ziare de ţâţe şi chiloţi” au apărut vorbe pe care nu le-a rostit niciodată. I-am spus că voi scoate înregistrarea şi am să i-o trimit să o vadă şi să-şi dea acordul de publicare. A părut surprins şi mi-a zis: „Domnule, aşa ceva se făcea înainte. Vino când vrei””

Adevarul: USL pierde antenele lui Dan Voiculescu “Deranjaţi de faptul că Opoziţia nu-l susţine pe Piedone la Primăria Capitalei, conservatorii au anunţat că vor merge singuri la alegerile locale de anul viitor, exceptând judeţele deja negociate cu USL. Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, le-a transmis liberalilor să nu se mai aştepte la o „mediatizare gratuită“ a candidaţilor USL”

EvZ: Cum l-a dat afară Ponta pe Voiculescu din USL “Conform unor surse social-democrate, disocierea USL de PC, în fapt de imaginea controversatului lider de onoare, Dan Voiculescu, legată de activitatea fostei Securităţi comuniste, ar constitui numai o parte dintr-o strategie”

Curentul: După ANI, şi justiţia l-a găsit incompatibil pe Mircea Diaconu “Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a respins ca nefondată, în 16 septembrie, contestaţia lui Mircea Diaconu în cazul deciziei din 27 ianuarie prin care Agenţia Naţională din Integritate a constatat starea de incompatibilitate în care se află din decembrie 2008, în condiţiile în care, pe lângă calitatea de parlamentar, acesta ocupă şi funcţia de director-manager al Teatrului „C.I. Nottara“ din Capitală”

Curierul national: Cum vom deveni iar grânarul Europei? “Tabără: Producţia la grâu este de peste opt milioane de tone. Asta înseamnă un disponibil pentru export de peste patru milioane de tone. Olteanu (UNPCPR): Producţia de grâu din acest an se datorează lui Dumnezeu şi fermierilor care au crescut productivitatea. «Ministrul Valeriu Tabără ar trebui să se îngrijească de irigaţii, de subvenţii pentru producători şi de o politică de susţinere echitabilă a sectoarelor din agricultură»”

Fin.ro: AIPC: Tranzactii suspecte inainte de anuntul Erste privind BCR “Cresterea puternica a cotatiilor actiunilor SIF la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), chiar si inainte de anuntarea acordului incheiat intre Erste Bank si patru din cele cinci SIF-uri poate fi usor pusa sub semnul intrebarii, mai ales ca s-a produs pe fondul unei perioade de acalmie pe piata de capital”

Bursa: FT: Gaură de 12 miliarde lire în finanţele publice ale Marii Britanii “Miniştrii Cabinetului britanic vor fi informaţi, în această toamnă, despre apariţia unei găuri de 12 miliarde lire sterline (13,8 miliarde euro) în finanţele publice, anunţ care ameninţă să deraieze strategia coaliţiei de guvernare privind reducerea deficitului bugetar”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share