home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Joc lamentabil, betivi exclusi din Nationala

Revista presei. Joc lamentabil, betivi exclusi din Nationala

Share

EvZ: San Marino – România 0-1. Tricolorii s-au chinuit cu cea mai slabă naţională din lume “Echipa naţională de fotbal a României a câştigat, cu scorul de 1-0, partida de pregătire cu minuscula reprezentativă din San Marino, formaţia cel mai slab clasată din lume. Singurul gol al unui meci dezamăgitor pentru tricolori a fost marcat de Ovidiu Herea, în minutul 72 al partidei”

Rompres Foto, Paul Buciuta via mocioi
Victor Piturca, in timpul meciului amical galactic San Marino – Romania: “Ce caut eu in viata mea?”

Gandul: Piţurcă: Pentru moment, Mutu şi Tamaş sunt exclusi definitiv de la echipa naţională “”S-a întâmplat un eveniment mai neplăcut. Cei doi au părăsit cantonamentul luni seară, unde au fost, ce au făcut e mai puţin important, însă decizia este în momentul de faţă că nu vor mai fi convocaţi la echipa naţională. Sunt eliminaţi definitiv de la echipa naţională””

Puterea: Beţii la Naţională! “Adi Mutu şi Gabi Tamaş nu se dezmint. Dacă pe vremea lui Răzvan Lucescu şi a lui Anghel Iordănescu îşi permiteau să facă ce vor în cantonamentul naţionalei, odată cu venirea lui Piţurcă pe banca tehnică se părea că aventurile celor doi vor lua sfârşit”

Adevarul: Şefa asigurărilor, plan diabolic împotriva sinistraţilor “Preşedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CAS), Angela Toncescu, a încălcat grosolan legea, emiţând un ordin prin care umflă conturile asiguratorilor care se bucură de obligativitatea poliţelor pentru case”

Curentul: Falsul în acte publice al preşedintelui CJ Vaslui, Vasile Mihalachi, a fost dovedit. Îl secondează şeful Poliţiei Negreşti “Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Vasile Mihalachi, supranumit şi baronul falsurilor din documentele oficiale, a fost prins cu ocaua mică de funcţionarii primăriei oraşului Negreşti în timp ce înşela fiscul şi se sustrăgea, în direct, de la plata impozitelor datorate bugetului de stat”

Fin.ro: Apple stopeaza vanzarile de tablet PC-uri Samsung in UE “Apple a obtinut intr-o instanta din Germania o victorie importanta in lupta cu rivalul Samsung, tribunalul interzicand temporar companiei sud-coreene sa vanda tabletele Galaxy in Uniunea Europeana, cu exceptia Olandei”

Bursa: Bursa de la Bucureşti, la remorca SUA “Bursa de la Bucureşti a închis, ieri, cu o creştere de 3,2%, mai recuperând din scăderile consemnate în şedinţele trecute, dar încă departe de preţurile de acum o săptămână”

ZF: Temerile investitorilor lovesc din nou. Bursele europene şi americane au avut încă o zi neagră “Bursele europene au căzut puternic la finalul şedinţei de tranzacţionare de ieri, ca urmare a semnalelor privind posibila retrogradare a ratingului de ţară al Franţei”

Curierul national: Cine dă note de bună purtare statelor lumii? “Şocul diminuării ratingului SUA de către S&P readuce întrebările privind agenţiile ce monopolizează domeniul”

Romania libera: Povestea virusului care a îngenucheat Iranul “Mossad-ul, agenţia de spionaj a Israelului, a atacat programul nuclear Iranian cu un virus computerizat foarte sofisticat, numit Stuxnet”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share