home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Felix si obsesia suspendarii lui Basescu

Revista presei. Felix si obsesia suspendarii lui Basescu

Share

Curentul: Voiculescu a luat boala lui Iliescu: obsesia maniacală a suspendării lui Băsescu “Ca o flaşnetă uzată, Voiculescu repetă obsesiv de cånd se ştie el un singur refren învăţat pe de rost de la Tataia Ilici: suspendare, suspendare, suspendare!”

foto: Mediafax
fotoinfo: “Dan Voiculescu striga si aplauda, dupa ce deputata Daniela Popa a fost aleasa in functia de presedinte a Partidului Conservator, in Bucuresti, duminica, 27 ianuarie 2008. Membrii Partidului Conservator s-au intrunit pentru a alege un nou presedinte, presedintele fondator si scretarul general. Deputata Daniela Popa a fost aleasa presedinte al PC, Codrut Seres, secretar general, iar Dan Voiculescu presedinte fondator. ANDREEA BALAURE / MEDIAFAX FOTO”

Puterea: Trei pe un loc. “Buldogul”, “Cosaşul” şi “Pleaşcă” se bat pentru şefia PDL “Cei trei candidaţi la preşedinţia PDL, Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu, îşi lansează astăzi, la sediul partidului din Aleea Modrogan, moţiunile pentru alegeri. De ce toţi în acelaşi loc?”

Adevarul: Boc şi Blaga se bat, Paleologu îi distrează “Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu îşi lansează oficial astăzi candidaturile pentru funcţia de preşedinte al PDL”

Romania libera: Război total Putin-Medvedev “Ultimele decizii luate de Kremlin relevă disensiuni în „tandemul” Dmitri Medvedev-Vladimir Putin. Experţii vorbesc despre o criză politică în Rusia şi despre apariţia unui „al treilea om”, care să fure potul politic”

Bursa: Dolar mai ieftin, baril mai scump “La bursa energetică din Londra, preţul ţiţeiului a trecut de 126 dolari barilul, vineri, iar la New York a depăşit 112 dolari”

ZF: Barilul explodează pe pieţele externe. Benzina trece de 6 lei în două reţele “Preţul barilului de petrol a trecut de 124 de dolari pe bursele externe în condiţiile în care tensiunile din lumea arabă se acutizează. În România, Petrom şi Rompetrol au deja pe piaţă benzină la 6 lei pe litru (1,5 euro)”

Fin.ro: Constantin Roibu: „Oltchim este capabil sa revina oricand din situatia dificila in care se afla“ “Cu o functionare redusa, intre 35%-40%, Oltchim a ramas un jucator important pe piata produselor petrochi­mi­ce din Europa Centrala si de Est si este un combinat care poate oricand sa isi revina din aceasta situatie dificila in care se afla in momentul de fata printr-o functionare la capacitate”

Curierul national: Petrom, esenţa mişcării… bugetului “Premierul Emil Boc vrea să încaseze minimum 2,5 mld. lei pe 9,84% din SNP, o sumă care reflectă cotaţia actuală din piaţă. Statul mai mizează pe impozitarea unui profit EBIT de 3 mld. lei la OMV Petrom, pe accize colectate în valoare de aproximativ 4 mld. lei şi pe taxe salariale şi TVA însumate de aproape 1,5 mld. lei. În plus, Ministerul Economiei va primi în acest an de la compania petrolieră dividende brute de 207 mil. lei”

Romania libera: Portretul elevului român: rasist şi dornic de dictatură “Majoritatea elevilor nu vor vecini homosexuali. O parte dintre tineri îi resping pe maghiari, musulmani, evrei şi romi şi nu prea agreează democraţia”

Gandul: România, locul doi in clasamentul general pe medalii la Campionatele Europene de gimnastică “România ocupă locul doi în clasamentul general pe medalii de la Campionatele Europene de gimnastică de la Berlin, competiţie care s-a încheiat duminică şi în care sportivii din Rusia s-au aflat de cele mai multe ori pe podium, infomează AFP”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share