home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Eurovision – muzica disputelor teritoriale

Revista presei. Eurovision – muzica disputelor teritoriale

Share

Romania libera scrie despre Eurovision, ca muzica a disputelor teritoriale: “Ridiculizat ca un Cernobîl cultural, concursul de muzică Eurovision este totuşi mai eficace decât orice directivă UE. Printre chitări, paiete şi microfoane se desfăşoară, cât de cât elegant, disputele teritoriale ce macină vechiul continent”.

Cum sugruma criza de la stat veniturile din companiile private – aflam din Evenimentul zilei. Pe scurt, este vorba despre scaderea vanzarilor la produse si servicii (pe care le cumpara si pensionarii, si bugetarii), iar aceasta duce inclusiv la un nou val de concedieri.

Ziarul financiar anunta publicarea salariilor din administratia publica. Ministerele, agentiile si regiile urmeaza sa-si faca publice salariile. ZF asteapta cu interes publicarea pe website-uri a achizitiilor publice. Traim vremuri foarte interesante.

O informatie privind acest ultim subiect este data de Puterea, care anunta ca Ministerul Economiei ar confirma reinnoirea contractelor cu “baietii destepti”. Defapt, este vorba despre o companie aflata in tutela ministerului: Hidroelectrica.

Reducerea contribuţiilor către Pilonul II amanetează viitorul a peste cinci milioane de salariaţi, atrage atentia Curierul national.

Practic, cred eu, prin acest gen de politica fiscala se da o lovitura serioasa la esafodajul de argumente si eforturi institutionale facute in ultimii doi ani si jumatate pentru constituirea Pilonului II.

Grupul Bilderberg dezbate criza euro, anunta Adevarul. Aceasta stire poate fi mai importanta decat pare. Din acest grup fac parte oameni grei din marea finanta si in general din lumea afacerilor, de care depinde schimbarea paradigmei business-ului.

De schimbarea acestei paradigme, prin renuntarea la sloganul “pietele se autoregleaza”, depinde iesirea lumii din criza, cred eu. Pana atunci, dupa parerea mea, nu vom avea o schimbare durabila in bine a situatiei si trebuie sa rezistam la criza, pentru ca ea va continua.

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share