home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. DIP, mai sarac cu un milion de euro

Revista presei. DIP, mai sarac cu un milion de euro

Share

AdevarulConfiscare de avere suspectă: 1.000.000 € de la DIP “Dan Ioan Popescu devenea în 2005 primul demnitar căruia i se verifica averea. În 2011, este primul şi singurul fost demnitar pentru care s-a dispus confiscarea unei sume considerabile. Instanţa supremă a decis, ieri, confiscarea a 4 milioane de lei (950.000 de euro) din averea fostului ministru al Industriilor (PSD) Dan Ioan Popescu şi a soţiei sale, Elena”

Octav Ganea via ZF

EvZVadim Tudor, învins în instanţă de Ion Cristoiu. Urmează un proces istoric cu Nistorescu “Scandalul “Coroiu” a fost tranşat de Judecătoria Sectorului 1. Pentru că l-a calomniat, şeful PRM îi va plăti lui Cristoiu daune morale în valoare de 5.000 de lei, plus cheltuielile de judecată: 4.502 lei”

PutereaCum folosesc politicienii spaţiul virtual. Clasa politică se mută încet, încet pe Internet “De la acuzaţii pe adresa adversarilor politici sau prezentarea diverselor proiecte personale până la opinii despre calitatea lobodei sau declaraţii de dragoste pentru armele de foc, internetul este un instrument de exprimare pentru politicieni”

CurentulClanul Mihalachi din Vaslui a luat cu japca prin falsuri peste 5 hectare din oraşul Negreşti “Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, pesedistul Vasile Mihalachi, se comportă ca un veritabil baron local, luând cu japca în proprietatea sa şi a familiei sale terenuri întinse menite să asigure bunăstarea clanului pe care-l conduce”

Gandul: Proiectul autostrazii suspendate de Sorin Oprescu pe sub Lacul Herastrau “Primarul Sorin Oprescu preferă varianta cea mai spectaculoasă a inelului median pentru zona de nord a Capitalei”

Curierul nationalNu trebuie să ţinem toate ouăle în acelaşi coş “Dificultăţile financiare cu care se confruntă ţara noastră ar trebui să constituie un semnal de alarmă pentru români”

Fin.roEnel nu mai achita dividende statului, in contul datoriei de 187 mil. € a CFR “Italienii care dau curent Capitalei au de recuperat de la operatorul de transport feroviar 187 de milioane de euro. In total CFR are datorii de 450 de milioane de euro la distributorii de electricitate. ”

BursaSUA şi-ar putea pierde ratingul de top “Statele Unite şi-ar putea pierde ratingul de top “AAA” în următoarele săptămâni, dacă parlamentarii americani nu vor majora plafonul de îndatorare al ţării, iar guvernul nu-şi va onora plăţile scadente în august, avertizează Moody”s Investors Service”

Romania liberaColonelul Gadhafi vrea să arunce în aer Tripoli “Liderul libian i-a comunicat unui oficial de la Moscova că, în caz că rebelii vor lansa un atac împotriva capitalei, aceasta „va fi acoperită cu rachete şi aruncată în aer”

Share