home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. CURS: Boc conduce in sondaje

Revista presei. CURS: Boc conduce in sondaje

Share

EvZBoc conduce în sondaje. Blaga, preferat de votanţii USL la şefia PDL “Emil Boc este considerat a fi mai potrivit pentru funcţia de preşedinte al PDL de 57% dintre votanţii democrat- liberalilor, iar 61% dintre ei cred că premierul are cele mai mari şanse să-şi adjudece un al doilea mandat de şef de partid, relevă un sondaj CURS, dat ieri publicităţii”

foto: 1235
fotoinfo: “Presedintele PD-L, Emil Boc, sustine un discurs in timpul lansarii candidatilor partidului in alegerile locale, in Bucuresti, vineri, 11 aprilie 2008. Razvan Chirita / Mediafax Foto”

GandulBoc – activistul ascultător şi harnic. Blaga – buldogul din cuşcă. Paleologu – intelectualul pe bicicletă “Emil Boc are 45 de ani şi, din 2004, este preşedintele PDL, principalul partid de guvernământ. I-a urmat în funcţie lui Traian Băsescu, după alegerea acestuia la Preşedinţia României, şi o bucată de vreme a făcut naveta între Cluj, municipiul al cărui primar a fost până în 2009, şi Bucureşti, unde îl chema datoria politică”

Adevarul: EUROVISION Care a fost cea mai bună performanţă a României şi cine a avut cel mai mare punctaj “România a participat de 15 ori în competiţia muzicală europeană.Artiştii români aleşi pe sprânceană au dat tot ce au avut mai bun pe scena de la Eurovision pentru a obţine un loc în top”

PutereaTurcu se întoarce. CSM i-a redat judecătoarei Elena Turcu scaunul de magistrat la Tribunalul Dâmboviţa “Secţia pentru judecători a CSM a repus-o în drepturi pe Elena Turcu, de la Tribunalul Dâmboviţa, judecătoare achitată după ce s-a dovedit că probele care au inculpat-o au fost obţinute nelegal”

CurentulRomanii prigoniti de sarbi isi ridica singuri Biserica in Banatul Sarbesc “Romanii continua sa fie prigoniti pretutindeni in jurul granitelor statului romanesc de astazi, cu intensitate variabila, dar porcesul deznationalizarii la care au fost si sunt in continuare supusi are accente similare, fie ca este vorba de comunitatile romanesti din Ungaria ori Ucraina, Bulgaria ori Serbia.  Salvarea prin Biserica a fost deseori unica sansa de pastrare a limbii si a constiintei de neam.”

Curierul nationalS-a schimbat placa la Orange – France Telecom are 500 mil. euro de investit în România “Suma ar putea fi direcţionată către activităţile locale până în 2015. Bugetul de investiţii va fi destinat dezvoltării subsidiarei din România”

ZFRecesiunea a început pe 1 iulie 2008 şi s-a încheiat pe 30 septembrie 2010. De la 1 octombrie 2010 economia a ieşit din recesiune, dar revenirea va fi abia în 2013

Fin.roCE este mai pesimista decat FMI in privinta cresterii economice a Romaniei in 2012 “Comisia Europeana (CE) anticipeaza ca economia romaneasca va inregistra o crestere de 3,7% anul urmator, avans sustinut de cererea interna de consum, dupa cresteri de salarii in mediul privat”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share