home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Culisele scandalului de la Realitatea

Revista presei. Culisele scandalului de la Realitatea

Share

Adevarul: Culisele scandalului dintre Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă “Sediul Realitatea TV a fost, duminică seară, câmpul primei înfruntări între bodyguarzii lui Sorin Ovidiu Vîntu şi cei ai lui Sebastian Ghiţă. Au fost momente foarte tensionate pe parcursul a mai bine de şase ore, dar, în final, a fost evitat un conflict violent”

foto: Dojo Rat

Curentul: Împrumuturile fictive ale lui Petcu, demontate de declaraţia de avere “Mafiotului sindicalist, Marius Petcu, cel care dădea lecţii pe la Realităţile şi Antenele lui Vîntu şi Felix, pare să i se fi înfundat conducta cu bani negri obţinuţi prin tot felul de combinaţii abjecte şi ilegale”

Romania libera: PREMIERĂ. Telegramele diplomaţilor americani dezvăluie fără echivoc adevăratele culise ale jocurilor politice de la Bucureşti Scrisorile pierdute de la București “Din telegrame aflăm astfel cine sunt politicienii români apropiaţi de interesele Moscovei, cum se turnau între ei liderii unui mare partid din România sau care au fost jocurile de culise din spatele suspendării preşedintelui”

Puterea: Datele strânse de americani despre Justiția din România apar și într-un raport al austriecilor “Culmea, ambele rapoarte, cel american și cel austriac, conțin aceiași eroare, așa cum se vede din stenograma întâlnirii de la Cotroceni!”

EvZ: Cozmin Gusa: Ponta şi Antonescu şi-au unit neputinţele “Consultantul pro-bono al lui Marian Vanghelie afirmă că Ponta şi Antonescu nu au curaj să-i dea afară pe corupţii din PSD şi PNL, iar în lipsa reformelor „şi-au unit neputinţele””

Curierul national: Va rezista sistemul de sănătate până la anul? “România alocă cele mai mici fonduri din UE pentru cheltuielile din sistemul sanitar, care se află în pragul dezastrului. Probleme există în toate ţările Uniunii, însă alte state mai au timp să aplice măsuri drastice pentru reformarea sistemelor. Damian (Terapia Ranbaxy): Dacă rezistenţa la schimbare nu se opreşte, sistemul dă faliment până în 2012”

ZF: România a ajuns la minimul de salariaţi din ultimii 50 de ani: 4,095 milioane. Eliminarea muncii la negru ar putea aduce încasări de cel puţin 6 mld. euro la buget “Şomajul scade, dar numărul de salariaţi nu creşte. Concluzia: angajaţii trec la munca la negru sau pleacă din ţară”

Financiarul: Analistii estimeaza ca BNR va mentine tot anul dobanda-cheie la 6,25% “Exista voci care sugereaza ca, in semestrul II, este posibila reducerea ratelor RMO”

Bursa: Autolistarea burselor este ilegală “Când o bursă se listează, atunci ea devine o societate ale cărei valori mobiliare sunt admise la tranzacţionare pe o piaţă reglementată.”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share