home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Cota semi-unica

Revista presei. Cota semi-unica

Share

Curierul national: Cotă unică şi nu prea. Potrivit Guvernului, printre excepţiile de la cota unică se numără veniturile din agricultură, imobiliare, baruri de noapte şi cazinouri.

Eu propun sa se mai introduca urmatoarele exceptii: pe zulufii fetelor nemaritate; pe cauciucele soft ale masinilor de teren; pe tigarile pe care le fumeaza dom’ Imre; pe datu-n montaigne-russe.

Bursa: Impozitarea suplimentara a averilor, o idee profund gresita. Impozitarea suplimentară a averilor este o idee profund greşită, care îi va alunga pe investitori, a declarat, ieri, Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Ca să îşi revină, economia nu are nevoie decât de coerenţa politicilor publice şi de stabilitate fiscală.

EvZ: Dosarul “Banca Transilvania”: conexiuni la cele sfinte. Nevasta inspectorului eparhial de la Mitropolia condusă de Bartolomeu Anania a coordonat o bună parte a afacerilor desfăşurate de preşedintele Băncii Transilvania şi este urmărită penal.

Financiarul: Conditiile de creditare nu se relaxeaza din cauza scaderii economice. Dobanzile s-au diminuat foarte putin in acest an, iar analistii se asteapta la un nivel ridicat al acestora in perioada urmatoare.

Romania libera: Vlădescu şi Şeitan, iar sub tunurile PDL. Parlamentarii PDL şi chiar unii dintre miniştri i-au luat din nou în vizor pe outsiderii Sebastian Vlădescu şi Mihai Şeitan. Şeful Finanţelor, Sebastian Vlădescu, şi-a atras antipatii de data asta din partea colegilor de Cabinet, nemulţumiţi de cum arată bugetele lor după rectificarea aprobată miercuri.

ZF: Şansa unică a românilor de a avea dobânzi de 4% pe an la credite. Băncile care au încercat să mascheze dobânzile înalte la credite legându-le de indici netransparenţi sunt obligate acum de ordonanţa Guvernului să micşoreze drastic nivelul costului creditului.

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share