home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Complicea lui SOV deconspirata pe Facebook

Revista presei. Complicea lui SOV deconspirata pe Facebook

Share

Curentul: Carmen Popa, complicea lui SOV şi a lui Nicolae Popa, deconspirată de Facebook “Unul dintre cei mai importanţi complici ai lui Nicolae Popa, care ar putea lămuri multe dintre secretele relaţiei acestuia cu Vîntu, de la condiţiile în care a părăsit ţara, în iunie 2000, până la modul în care, pe toată perioada auto-exilului indonezian, a fost alimentat cu fonduri de către Sorin Ovidiu Vîntu, este Carmen Aurelia Popa”

foto: AIM, 2 iulie 2010O veste proasta pentru Vantu: Basescu cere personal extradarea lui Nicolae Popa

Adevarul: Pro TV are talent / Care este secretul succesului? “Canalul TV face audienţe-record şi după 15 ani de la lansare. Care este secretul succesului?”

Puterea: 4 martie 2011. Cutremur pe scena politică? Instanţa supremă trebuie să decidă, joi, dacă Dan Voiculescu a făcut poliţie politică “Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie trebuie să se pronunţe, joi, în procesul senatorului Dan Voiculescu contra Consiliului Naţional de Studiere a Arhivelor Securităţii, care a stabilit că preşedintele fondator al Partidului Conservator  a colaborat cu fostul organ represiv comunist şi a făcut poliţie politică”

Romania libera: Greii democrat-liberali s-au arătat, oficial, pro-competiţie. Gruparea Macovei câştigă teren “Şefia Partidului Democrat Liberal ar putea fi vizată, la congresul din mai, şi de membri cu puţină vechime în partid. Mai este nevoie doar de acceptul Consiliului Naţional de Coordonare de sâmbătă. Primul la bursa zvonurilor pentru a intra în cursă pe noile reguli: europarlamentarul Cristian Preda.”

EvZ: Ducu Bertzi lăsa Securitatea acasă când era în turneu “Subsemnatul Bertzi Alexandru mă angajez să sprijin organele de securitate prin punerea la dispoziţie a garsonierei în care domiciliez. Această colaborare mă angajez să o desfăşor în mod conspirat şi în secret”

Bursa: SIF-urile vor raporta mai Rar BVB devine mai opacă “Conducerea Bursei de Valori Bucureşti a decis recent să elimine o serie de cerinţe de raportare impuse celor cinci SIF-uri, încă de la listarea lor la BVB, în urmă cu aproape doisprezece ani”

Financiarul: Primii 10 cei mai bogati sefi de stat totalizeaza averi de 145 mld. $ “Cand valul de revolte din lumea araba a inceput, putini si-au imaginat schimbarile care vor urma dupa inlaturarea de la putere a regimului tunisian in frunte cu Ben Ali sau a presedintelui egiptean, Hosni Mubarak, ce prefaceri va antrena aceasta cascada de furie si nemultumire populara si unde se va opri”

Curierul national: Cum va arăta următoarea criză? “Optimismul extrem din pieţe maschează probleme financiare şi economice fără rezolvare. Robert Prechter: Pieţele de acţiuni vor coborî sub minimele din 2009, anunţând un deceniu de deflaţie. Ron Paul: Suntem în faţa unor schimbări devastatoare, asemănătoare cu cele de la colapsul sistemului sovietic”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share