home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. CIA, baseball-ul, terorismul si Romania

Revista presei. CIA, baseball-ul, terorismul si Romania

Share

Romania libera: SUA. Un proces al industriei aviatice scoate la iveală noi informaţii despre zborurile CIA. Avionul unei echipe de baseball a adus terorişti la Bucureşti? “Detalii despre unul dintre cele mai ascunse programe ale serviciilor secrete americane au fost dezvăluite de avocaţii unei companii de transport aviatic; acestea arată cum războiul împotriva terorismului s-a transformat într-o oportunitate de afaceri pentru companiile americane”

affinitymed

EvZ: Lăcomia lui Voiculescu zguduie USL “Principiul pentru care PSD, PNL şi PC s-au reunit în USL – susţinerea de candidaţi comuni în lupta cu PDL a fost aruncat la gunoi. Conservatorii lui Dan Voiculescu au ţinut mai mult la orgoliul de a desemna ei candidatul la primăria Iaşiului, funcţie deţinută în prezent de un coleg de alianţă, Gheorghe Nichita (PSD)”

Curentul: Marii ziarişti ai neamului – condamnaţi la moarte. Acuzator – nevasta bolşevică a lui Silviu Brucan “Soarta, sau mai degrabă răzbunarea istoriei face ca astăzi, la 66 de ani de la procesul în care au fost judecaţi, condamnaţi la moarte sau la ani grei de temniţă marii jurnalişti ai neamului, acuzaţi de comunişti pentru  delict de opinie, ziariştii de la „Curentul“, tributari aceloraşi valori pentru care a fost condamnat la moarte Pamfil Şeicaru, întemeietorul acestui ziar acum mai bine de 80 de ani, au onoarea de a dezvălui genocidul comandat de comunişti asupra marilor conştiinţe ale naţiunii”

Puterea: Noua taxă auto, o mare prostie “Este o prostie mai mare decât actuala taxă. Mai presus de toate este şi dicriminatorie. Practic, dacă cineva are o rablă şi umblă cu ea zeci de ani, nu plăteşte nimic. Dar dacă altă persoană, care are o rablă identică, vrea să o vândă şi să îşi cumpere o maşină nouă, nepoluantă, va trebui să plătească taxă”

Curierul national: Cum ne arde din această iarnă căldura? “Eliminarea subvenţiilor la încălzire va dubla factura la întreţinere în această iarnă. Restanţele populaţiei vor avansa, iar unele regii de termoficare ar putea intra în faliment. Din ce în ce mai multe persoane vor alege să se debranşeze, iar piaţa centralelor termice va câştiga tot mai mult teren”

Gandul: Lista proiectelor de infrastructură în care Guvernul vrea să bage 4,7 miliarde de euro în acest an. Ce drumuri promite Boc că va termina până în decembrie “Ministerul Transporturilor a publicat pe site-ul propriu proiectele de investiţii care au termen de finalizare acest an, precum şi pe cele cu termen de finalizare după 31 decembrie 2011. De asemenea, ministerul a afişat şi proiectele de infrastructură care au fost demarate după 31 august 2011”

Bursa: Recapitalizarea băncilor – discordia dintre bancherii europeni şi FMI “Bancheri şi politicieni de top din Europa au ieşit ieri în apărarea băncilor din regiune, respingând estimarea FMI potrivit căreia instituţiile de credit din UE ar putea avea nevoie de capital suplimentar de 200 miliarde de euro din cauza pierderilor din datoriile de stat”

Adevarul: Libia: cum a fost fabricat în laborator războiul “Conflictul din Libia a început să fie pregătit cu mult înainte de declanşarea operaţiunilor militare. Atât pe teren, cât şi la nivel mediatic. Franţa şi-a asigurat, contra susţinerii cauzei rebelilor, 35 la sută din viitoarele contracte petroliere ale Libiei”

Fin.ro: Curtea de Conturi de la Moscova: Gazprom a „ratacit” sau cheltuit ilegal un miliard de dolari “Concernul rus Gazprom a pierdut sau a cheltuit ilegal 28 de miliarde de ruble (aproximativ un miliard de dolari) in 2009, potrivit concluziilor publicate astazi de catre Curtea de Conturi de la Moscova, in urma unui control efectuat la gigantul rusesc”

Citeşte şi
~Diana Enache prezinta Stirile Pro TV la ora 13.00~ziaristi condamnati cu suspendare pentru defaimarea lui
O curte de justiţie etiopiană l-a condamnat vineri pe jurnalistul Eskinder Nega la 18 ani
O curte de apel din orașul ecuadorian Guayaquil a decis să mențină sentința de condamnare
De-a lungul timpului, Ion Cristoiu a făcut un număr incredibil de volte. Dacă le urmăreşti,
Nemulţumit că starurile peremiste ale PSD ies în faţă şi consumă atenţia opiniei publice, primarul
Jurnalista Feri Predescu acâştigat la CEDO contra statului român, după ce a fost condamnată pentru
Zilele pe care Ovidiu Miculescu le are la conducerea Radio România sunt numărate, susţin surse
Ieri, a fost o întâlnire a viitorului şef mare de la România Liberă / Medien,
Astăzi e a treia aniversare a răpirii jurnalistului american Austin Tice în Siria. În urmă
Aşa cum am promis, revenim distinct cu o postare dedicată subiectului generat de B1 TV,
Share