home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Cenzura la Realitatea TV

Revista presei. Cenzura la Realitatea TV

Share

Adevarul: Oana Stancu şi Adrian Ursu: Am fost cenzuraţi la Realitatea Tv “Foştii moderatori ai emisiunii “Ora de Foc” de la Realitatea Tv au fost invitaţi la “Sinteza zilei” pentru a vorbi despre demisia de la Realitatea Tv şi despre suspendarea emisiunii”

foto: Ziua VecheCum i-a ars Ponta pe Stancu, Ursu şi a lor Ora de foc

fotoinfo: “În seara când tot mapamondul aştepta cu sufletul la gură demisia lui Hosni Mubarak, invitat la Ora de foc era însuşi Victor Ponta. Prin telefon a intrat şeful ANAF, Sorin Blejnar, care îl acuza pe preşedintele PSD că nu a declarat o sponsorizare pe care ar fi primit-o. Vezi aici ce-i imputa concret Blejnar lui PontaVine pauza publicitară în timpul căreia Ponta îi spune lui Ursu că nu mai vrea ca Blejnar să intervină telefonic în emisiune. Se reia transmisia, iar Ursu, culmea independenţei jurnalistice la Realitatea TV, îl bagă iarăşi în direct pe Blejnar. Prima greşeală. A doua greşeală, pentru care eu îl găsesc mai vinovat pe Mubarak. Victor Ponta încerca să demonstreze ceva la tabla din platou. Ce s-a întâmplat mai departe nu e greu de dedus”

Curentul: „Cotidianul“ lui Nistorescu a ajuns scato-supapa lui Vîntu “„Cotidianul“, supapa dejecţiilor media ale lui SOV, devine pe zi ce trece o hazna potrivită tiparului interior al lui Nistorescu lansându-se în cele mai tembele şi fantasmagorice prostii.”

EvZ: Dosarul de extrădare a lui Nicolae Popa va ajunge la preşedintele Indoneziei “Dosarul de extrădare a fostului director al Gelsor, Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de închisoare în România în cazul FNI, urmează să ajungă la preşedintele Indoneziei, a anunţat azi Doris Mircea, directorul departamentului comunicare din Ministerul român de externe”

Gandul: Băsescu despre „introducerea sclavagismului” în Codul Muncii şi controalele care ar trebui să înceapă în Vama Constanţa “Am auzit de lucruri ridicole precum introducerea sclavagismului. Nu e adevărat. Este o falsă apreciere că este mai vulnerabil salariatul prin noul Cod al Muncii. El este vulnerabil acum, pentru că ce se întâmplă cu cei circa 1,6 milioane de români care lucrează temporar sau pe termene mai lungi, dar şi unii şi alţii fără contracte de muncă, nu este decât risc pentru viitorul lor”

Puterea: Ordin pentru membrii de partid: Nu vă uitaţi la TVR! Victor Ponta – mogulul sondajelor, Liviu Dragnea – stăpânul telecomenzii “Victor Ponta susţine că de când a ajuns în fruntea PSD a reuşit să dubleze numărul votanţilor, reuşind să ridice cota partidului de la 20 la 39%. Secretarul general, Liviu Dragnea, a reuşit o performanţă la fel de extraordinară: nici un membru PSD nu se uită la TVR, post considerat ostil de cei din Kiseleff”

Financiarul: Fercala: Optimismul Templeton se va eroda pe zi ce trece cand va vedea de ce se loveste “Mihai Fercala, unul dintre cei mai puternici administratori de investitii de pe piata roma­neasca, considera ca grupul Franklin Templeton se va lovi in administrarea Fondului Proprietatea (FP) de aceleasi probleme pe care multi investitori le au pe piata romaneasca, inclusiv SIF Transilvania”

Curierul national: Revoltele populare zguduie pieţele financiare “Protestele au aruncat în aer preţul petrolului, au cauzat deprecierea acţiunilor şi întărirea francului elveţian până la un nivel record. Petrolul a ajuns, ieri, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani şi jumătate, de aproape 120 dolari pe baril. Un efect paradoxal este ieftinirea cerealelor, din cauza speculaţiilor că revoltele vor limita cererea pentru grâu”

Bursa: Explozia ţiţeiului – inflaţieee! “Preţul petrolului Brent a urcat, ieri, până la cel mai ridicat nivel din ultimele 30 de luni, pe piaţa din Londra, în condiţiile în care violenţele din Libia au redus livrările de profil din această ţară. Şocul produs recent pe piaţa ţiţeiului va alimenta inflaţia la nivel mondial.”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share