home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Ce ne asteapta in anul 2011

Revista presei. Ce ne asteapta in anul 2011

Share

EvZ: Ce îi aşteaptă pe români în 2011Guvernul amână grosul restructurărilor pentru acest an. Mediul privat mai are de făcut mici ajustări.”

Curentul: Ultima piesă a diversiunii grupării Iliescu – Militaru: arestarea capilor Securităţii Gruparea comunist-internationalista Iliescu i-a arestat pe generalii patrioti Vlad si Gusa, care au refuzat ajutorul rusesc in trupe.

Romania libera: Ilie Şerbănescu: România nu va mai fi primită în zona euro “Analistul economic Ilie Şerbănescu este de părere că România nu va mai fi primită în zona euro şi că economia va continua şi în 2011 să resimtă efectele politicilor nefaste din anii anteriori”

Financiarul: Averile mari vor fi controlate de un departament special al ANAF “In cadrul ANAF va fi infiintat un departament special care se va ocupa de analizarea averilor mari, pentru a fi identificate veniturile neimpozitate si pentru a fi sanctionati cei care contribuie la evaziunea fiscala, a declarat premierul Emil Boc”

Bursa: Misu Negritoiu, ING: Fiscalitatea, în continuare o necunoscută în 2011 “În acest an, scăderea PIB-ului se va opri şi vom avea chiar o creştere economică la nivelul întregului an (consensul în piaţă este de 1-2%) în ciuda efectelor restrictive ale politicii fiscale, în contextul revenirii creşterii veniturilor, a consumului şi investiţiilor”

Curierul national: Ce strategii şi-au făcut întreprinzătorii? “Oamenii de afaceri şi-au creionat un buget pe un curs mediu de 4,3 lei/euro. Unii patroni vor risca şi vor investi sume importante în dezvoltarea afacerii. În ceea ce priveşte angajările şi disponibilizările, întreprinzătorii susţin că vor merge pe principiul ”doar acolo unde trebuie””

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share