home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Cazul Nicolescu. Sistemul ticalosit reactioneaza

Revista presei. Cazul Nicolescu. Sistemul ticalosit reactioneaza

Share

Curentul: Manipulări şi diversiuni în apărarea lui Nicolescu – don Corleone de Argeş “Arestat ieri de procurorii DNA, Nicolescu a fost transformat, printr-o strategie de imagine gândită din timp, în victimă a odiosului dictator Băsescu, cel care îi persecută şi pe inocentul Sorin Ovidiu Vîntu, şi pe ceilalţi heruvimi ai regimului Iliescu.”

foto: Gandul

info: Din cand in cand, dupa ce da impresia, pentru perioade cosmetizatoare mai lungi sau mai scurte de timp, ca s-a modernizat, prin porii PSD iese din nou, ca un comedon rosu, mare, infectat, Ion Ilici Iliescu

EvZ: Cazul Nicolescu. Ponta: Facem şedinţa PSD în faţa DNA. Năstase: Dacă nu reacţionăm suntem un partid mămăligă “Liderii PSD, în frunte cu Victor Ponta, fac zid în jurul şefului CJ Argeş, Constantin Nicolescu. “Probabil că luni şedinţa noastră de conducere şi grupurile parlamentare le vom face în faţă la DNA, a comentat şeful social-democraţilor. “E o măsură abuzivă”, a sărit şi Ion Iliescu.”

Gandul: Vanghelie – Vor mai fi arestaţi încă doi, încă patru! Vanghelie: “După 20 de ani ăsta e stat de drept? Astea sunt metode staliniste, să ne sperie pe toţi să nu mai ieşim din casă. Trebuie să tăcem toţi din gură? E posibil să vină peste noi acasă cu mascaţii cu cagulele… Ce se întâmplă dacă se va dovedi că Constantin Nicolescu e nevinovat? Se vorbeşte că vor mai fi arestaţi încă doi, încă patru”

Puterea: Băsescu nu renunţă la fumat. Preşedintele Obama n-a mai fost văzut cu ţigara în gură de nouă luni “Preşedintele-jucător rămâne şi preşedinte-fumător. Declaraţiile sale din, trecut cum că e cazul să renunţe la ţigări, par acum doar nişte cuvinte rostite sub impulsul momentului”

Adevarul: Oligarhul cu dublă identitate, Vladimir Plahotniuc a speculat o breşă din lege “Plahotniuc susţine că şi-a schimbat numele numai de dragul copilului său. Omul de afaceri precizează că profesorii români i-ar fi recomandat să-şi schimbe numele de provenienţă slavonă, astfel încât să nu creeze probleme de adaptare băiatului său”

Bursa: Moodys ne-ar vrea mai activi în reforme “Suprapunerea ciclului electoral cu cel economic ar putea avea impact asupra disciplinei guvernamentale”

Financiarul: A fost declansata procedura de insolventa a Astra Vagoane Arad “Tribunalul Arad a aprobat declansarea procedurii de insolventa pentru SC Astra Vagoane Arad SA, membra a grupului international Railway Systems detinut de omul de afaceri Cristian Burci. Societatea a cerut din 2 noiembrie anul trecut declansarea insolventei, in calitate de debitor, fondul actiunii judecatoresti fiind falimentul.”

Curierul national: De ce mizăm pe OMG? “România vrea să reia cultivarea organismelor modificate genetic şi a cerut deja aprobarea Comisiei Europene, spune ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără.”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share