home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Basescu o tine danga cu regele tradator

Revista presei. Basescu o tine danga cu regele tradator

Share

AdevarulBăsescu îşi menţine opinia faţă de Regele Mihai: “Un şef de stat nu-şi abandonează poporul” “Preşedintele Traian Băsescu a discutat miercuri seară, la emisiunea “Naşul”, despre criza economică, modificarea Constituţiei şi reforma justiţiei”

radardemedia

EvZTraian Băsescu, despre atacul la Regele Mihai: “Nu am ce să retractez” “Preşedintele Traian Băsescu a venit cu clarificări în privinţa afirmaaţiei despre Regele Mihai. Şeful statului spune că îşi menţine afirmaţia că acesta a fost slugă la ruşi şi că, prin abdicare, a făcut un act de trădare naţională. „Nu am ce să retractez”, a spus Băsescu ieri seară”

GandulDupă soluţia imorală, Băsescu descoperă soluţia toxică: UDMR. “Şantajul că vom crea instabilitate politică poate avea limite” “Limita se numeşte afectarea intereselor majorităţii. Am luat în piept lovitura deciziilor UDMR. Nu este corect ca de la intereselor unei minorităţi să sufere majoritatea”

PutereaÎn căutarea umorului pierdut. ”Academia Caţavencu” s-a rupt în trei. Război pe toate fronturile între vechii şi noii ”caţavenci’ “„Academia Caţavencu”, „Caţavencii” şi „Kamikaze” sunt astăzi trei publicaţii concurente ce au în componenţă membri ai vechii reviste care, la începutul anilor ’90, introducea în societatea românească un stil nou de gazetărie: informaţia amestecată cu umor”

CurentulCalul troian german în România “De ani de zile, marile concerne practică în România tot felul de politici anticoncurenţiale care menţin preţuri ridicate, cel mai concludent exemplu fiind piaţa carburanţilor. Rareori, Consiliul Concurenţei a fost în stare să depisteze şi să dovedească înţelegerile acestea”

Curierul nationalUn an de batjocură pentru fraierii care economisesc “Ieri, BNR a menţinut dobânda de referinţă la nivelul de 6,25%, iunie urmând să fie a douăsprezecea lună consecutivă în care aceasta se situează sub rata inflaţiei. Deponenţii s-au trezit, astfel, că valoarea banilor ţinuţi în bănci a scăzut în loc să crească. Prof. Bogdan Glăvan: Nu există stimulentul de a economisi, pentru că pierzi bani”

Romania liberaMacroeconomie. Consumul a scăzut, populaţia economiseşte şi investeşte speculativ. De ce se poticneste economia “Economistul Bogdan Glăvan consideră că „încetinirea creşterii economice în trimestru doi era de aşteptat” de vreme ce contextul intern nu s-a îmbunătăţit aproape deloc”

ZFLactalis începe să închidă din fabricile LaDorna şi mută echipamentele în Polonia “După trei ani de tăcere, francezii de la Lactalis închid o fabrică de brânzeturi şi mai multe puncte de colectare a laptelui ale LaDorna. Gigantul Lactalis, care a plătit 70-90 mil. euro în 2008 pentru afacerea LaDorna, a închis o fabrică de brânzeturi, mai multe centre de colectare a laptelui şi depozite alimentare, echipamentele fiind mutate într-o unitate deţinută de francezi în Polonia”

Fin.roParlamentul grec a votat austeritatea. Romania a trecut pe langa o noua criza majora “Al doilea program de rigoare preconizeaza o reducere a cheltuielilor cu 28 mld. euro si realizarea a 50 mld. euro din privatizari in urmatorii trei-patru ani.  Noile masuri au fost aprobate cu 151 de voturi din 300 de deputati prezenti”

BursaPlanul de austeritate, adoptat de Atena “Pe străzile capitalei elene au continuat manifestaţiile violente. “Dizolvaţi Parlamentul!”, strigau protestatarii furioşi”

Citeşte şi
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Consiliul Naţional al Federaţiei FAIR - MediaSind, întrunit în data de 23 aprilie 2018 la
Share