home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Basarabia: Negocieri pentru “voturile de aur”

Revista presei. Basarabia: Negocieri pentru “voturile de aur”

Share

Adevarul: Negocieri pentru „voturile de aur“ în Republica Moldova. “Liderii partidelor poartă de două zile discuţii aprinse pentru crearea unei alianţe. În timp ce comuniştii susţin că negociază cu PD, aceştia din urmă neagă şi spun că Voronin poartă discuţii cu PLDM. Bătaia se dă pe „voturile de aur“.”

FOTO: Romanian Museum

Romania libera: Mărieş: „Ion Iliescu să-şi recunoască crimele şi să ceară iertare poporului român” “Liderul Asociaţiei 21 Decembrie, Teodor Mărieş, se exprimă vehement la adresa fostului preşedinte Ion Iliescu, pe care îl învinovăţeşte “pentru cei peste 1.000 de morţi de după 22 decembrie 1989″”

Puterea: Prima telegramă publicată despre România. Monitorizarea alegerilor prezidenţiale în documentele de pe WikiLeaks. “Au început să apară mesajele secrete schimbate între diplomaţii americani care provin de la Ambasada SUA din Bucuresti pe site-ul WikiLeaks. Dintre cele 830 de telegrame, 368 sunt trecute la categoria Unclassified, 424 – Confidential, şi 38 – Secret.”

Curentul: Numărul magistraţilor acuzaţi de fapte de corupţie s-a triplat în 2010. “Numărul magistraţilor care sunt acuzaţi de DNA pentru fapte de corupţie s-a triplat anul acesta, în comparaţie cu anul 2009. Astfel că, dacă în 2009 – potrivit Consiliului Superior al Magistraturii – s-a cerut aviz pentru mandat de reţinere în cazul a trei magistraţi, respectiv un judecător şi doi procurori, în 2010, nu mai puţin de 9 magistraţi au fost acuzaţi de fapte de corupţie, majoritatea fiind chiar închişi preventiv.”

Ziarul financiar: Câţi bani aşteaptă Finanţele la buget din profiturile băncilor şi companiilor. “Băncile vor ajuta bugetul în următorii patru ani mai puţin decât au făcut-o până anul trecut, Finanţele estimând încasări anuale modice din impozitarea profiturilor instituţiilor de credit, de 80-100 mil. euro, comparabile cu cele din acest an, în timp ce de la companii sumele aşteptate sunt mai mari, ajungând până la 3 mld. euro.”

Gandul: Fabrica de făcut bani din Centrul Istoric. Oprescu promite că termină Lipscanii până de Crăciun. Harta celor şase străzi care vor fi finalizate. “De azi ar trebui să reînceapă lucrările pentru finalizarea a şase străzi din Centrul Vechi al Capitalei, începând cu Lipscanii. Ele vor fi gata până la Crăciun, spune primarul Oprescu”

Curierul national: Care mai sunt jucătorii din piaţa imobiliară? “Structura participanţilor din acest sector s-a schimbat radical faţă de perioada de boom. Proprietarii activi sunt: cei care doresc să vândă peste preţ, cei care merg în media de piaţă a preţurilor şi cei care negociază sub preţ. Clienţii prezenţi sunt cei care caută o locuinţă, cei care doar tatonează terenul şi speculatorii”

Bursa: Tabără: “Este necesară o bursă a produselor agro-alimentare”. “Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, domnul Valeriu Tabără, vorbeşte despre soluţiile care, în opinia sa, pot duce la rezolvarea problemelor sectorului agro-alimentar.”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă

Share