home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Baaklini, cercetat in Dosarul RODIPET

Revista presei. Baaklini, cercetat in Dosarul RODIPET

Share

CurentulBaaklini, omul lui SOV, cercetat din nou pentru o fraudă de 20 de milioane de euro “Opt percheziţii au avut ieri loc în Bucureşti şi Snagov, iar a noua la vila din Ştefăneşti a lui Baaklini, cercetat pentru complicitate la o fraudă de 80 de milioane de lei (aproximativ 20 de milioane de euro)”

Romania libera

PutereaDosarul RODIPET. DIICOT a percheziţionat casele şi firma lui Said Baaklini “Primele percheziţii fuseseră efectuate de procurorii DNA, în dosarul „UCM Reşiţa”, la începutul acestui an. Said Baaklini a fost identificat de procurorii DIICOT ca având legătură cu afacerile fraţilor Mehdi şi Hassan Awdi, patronii RODIPET, urmăriţi penal într-un dosar de anul trecut”

AdevarulPrimul atentat cu bombă din istoria Norvegiei! Explozii devastatoare lângă Guvern. Cel puţin 17 morţi și zeci de răniţi. Un suspect arestat “New York Times anunţă că gruparea teroristă Ansar al-Jihad al-Alami sau Helpers, aparţinând de Global Jihad, ar avea legătură cu atentatele”

Romania liberaDupă atentatul din Norvegia, o tabără a tineretului laburist a fost sub asediu. Atacatorul a fost arestat “Autorul atacului asupra taberei tineretului laburist de pe insula Utoya a fost arestat, anunţă Sky TV. Postul public de televiziune a anunţat că patru persoane au fost ucise deşi bilanţul prezentat anterior era de cinci răniţi. Poliţia a confirmat incidentul armat petrecut pe Insula Utoya, unde vineri trebuia sa fie prezent şi premierul Jens Stoltenberg”

EvZCraiova, oraşul de unde izvorăsc nenorocirile “Ştirilor de genul “Doljul a obţinut 10 note de 10 la bacalaureatul din acest an” li se suprapun, parcă antagonic, cele precum “Interlop împuşcat mortal””

Curierul nationalVodafone a pierdut aproape 1 milion de utilizatori în primele 6 luni ale anului “În primul trimestru financiar, încasările din servicii ale operatorului au scăzut cu 6,3%. Numărul de utilizatori a scăzut la 8,93 mil. la finele lunii iunie, de la 9,8 la 31 decembrie 2010”

Fin.roPerspectivele economice ale Romaniei au redevenit cele mai bune din ECE “Potrivit unui sondaj al institului ZEW, realizat in colaborare cu grupul austriac Erste, perceptia analistilor financiari privind evolutia economiei Romaniei in urmatoarele sase luni a redevenit in iulie cele mai buna din Europa Centrala si de Est (ECE). Revenirea tarii noastre in topul perspectivei economice vine in contextul inrautatirii mai reduse a asteptarilor fata de majoritatea statelor din regiune”

Bursa“Lafarge” a vândut o divizie australiană pe 120 milioane euro “”Lafarge” SA, cel mai mare producător mondial de ciment, a anunţat că şi-a înstrăinat operaţiunile de gips din Australia către societatea germană “Knauf”, ca parte a planului de reducere a datoriilor. Valoarea tranzacţiei este de 120 milioane de euro (172 milioane de dolari)”

GandulCine sunt adevăraţii stăpâni ai SUA. Lista celor mai mari creditori ai Statelor Unite “Într-o analiză privind datoria publică a SUA, jurnaliştii de la Business Insider au dărâmat mitul financiar conform căruia China deţine cea mai mare parte a datoriei publice americane”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share