home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista pres(arilor). Vulgaritatea FM – format de succes

Revista pres(arilor). Vulgaritatea FM – format de succes

Share

Formatul de succes Vulgarităţi FM se duce la CNA cu genunchii pe coji de nucă. Kiss FM şi Radio ZU au fost amendate de CNA cu 40.000 de lei şi 35.000 de lei pentru discuţii care întrec limita bunului-simţ.

orasulsuceava

E mai simplu aşa. Oamenii fac pe radio un fel de ediţii umoristice dimineţoase care, pentru relaxarea intelectului propriu, înlocuiesc umorul cu aluziile şi iluziile sexuale. Ce să te mai chinui să ai umor? Mai bine eşti purcel FM. Iată un exemplu:

„Nu mă deranja, am orgasm. …sunt singur şi meditez, am stins catarsisul orgasmului. Bărbaţi, vă ordon, treceţi pe meditaţie, fără efort, fără cheltuială, fără zbatere, numai avantaje, simplu şi la îndemână. La îndemâna ta, cu opţiuni de alegere, meditaţie pe stânga sau pe dreapta. Meditaţie plăcută!”

Ghezea s-a autosuspendat de la conducerea unei publicaţii. Publicaţia se numeşte “Atac la persoană?”. Pe când autosuspendarea publicaţiei însăşi?

Ziarele tradiţionale ar mai avea cică încă vreo 30 de ani de existenţă. Panseul aparţine domnului Francis Gurry, director al Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (OMPI), agenţie ONU.

Eu sunt de altă părere. În primul rând că noi nu ştim ce vom face peste un an, aşa că să discutăm despre cum va arăta presa în anul 2040 este ca şi cum am începe să fantazăm romane SF. În al doilea rând, atâta timp cât vor exista oameni decuplaţi de la Internet, va exista o piaţă potenţială pentru ziarele pe print. Ce ne face să credem că până în anul 2040 toată lumea va fi internaută?

Adrian Bucur şi Florian Petrică intră în gruparea de şoc a SRTV Lăzescu, din care mai fac parte Moise Guran, Ioana Lupea, Mircea Marian, Lidia Moise şi mulţi alţii. Ambii, şi Bucur, şi Petrică, ştiu meserie pe pâine.

Cat despre ingenuul Piers Morgan,… eram sigur că acuzaţiile că ştia de telefoanele ilegal ascultate sunt corecte. Nu putea să nu ştie despre aceasta din funcţia pe care o deţinea. Ar fi o dovadă de incompetenţă, pentru că n-ar fi ştiut ce chestii fac subordonaţii săi. Iar asta cu spionul infiltrat în redacţia rivală, nu că ar fi o metoda corectă, dar se practică peste tot în lume.

Şi, în cele din urmă dar nu în cele din urmă, dacă şi Emma Zeicescu pleacă de la Realitatea TV, atunci e clar că se duce de râpă hardughia. Pleacă tot la grupul de presă RCS&RDS şi Cosmin Stan. Dar unde pleacă totuşi Emma? Fix acolo unde soţul ei, Mihai Stegerean, este şef.

Ca să nu mai vorbim că aud că ar pleca şi Oana Stănciulescu la A3. Aceasta însă e din alt film, pastiţă după serialul cu Răzvan Dumitrescu, Oana Stancu şi Adi Ursu.

Mai puţin cunoscut, Alin Fornade pleacă de la GSP la ProSport. Pare a fi fost deschis un nou sezon de relocări de jurnalişti.

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share