home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista pres(arilor). Ar fi fost frumos din partea lui Basescu

Revista pres(arilor). Ar fi fost frumos din partea lui Basescu

Share

Şi totuşi, Naşul nu a fost sunat de Băsescu. Preşedintele nu i-a spus:

“Salut, Radu. Sunt Traian Băsescu. Am auzit ce păţeşti. Îmi pare rău că se întâmplă asta. După tot ce ai făcut pentru mine, după câţi nervi ai consumat, după câte nopţi nu ai dormit muncind, făcând presa de calitate şi respectându-ţi conştiinţa profesională, ca să fii de partea mea atunci când ai crezut de cuviinţă că aşa este corect, m-am gândit că e frumos să te sun”

Eu cred că ar fi fost îndeajuns.

Probabil că prin lipsa lui Zoltan Teszari se explică faptul că GSP TV nu e în grila RCS & RDS, conform principiul must-carry, iar CNA a administrat căblarului o amendă. Pe merit.

Şi N24+ a fost scos din grilă la Oradea de către RCS&RDS.

Persoanele care au corespondat cu WikiLeaks sunt urmărite de guvernul american. Sunt curios care agenţie din cea mai democratică ţară din lumea asta se ocupă de tracing: Homeland Security? NSA? CIA? FBI?

Încasările pe ultimul număr al News of the World au fost donate organizaţiilor umanitare. După ce ai făcut atât de multe rele… e frecţie la picior de lemn.

Şi, pentru că, aşa cum am mai spus, democraţia în Europa se duce de râpă, autorităţile germane înregistrează ilegal comunicaţiile online. E scandal mare! Aplicaţia ar fi capabilă să spioneze, iniţiind operaţiuni de la distanţă fără ştirea proprietarului.

Share