home CORUPTIE, POLITICA Reţelele sociale ar putea fi monitorizate chiar acum de către PSD

Reţelele sociale ar putea fi monitorizate chiar acum de către PSD

Share

Un contract eşuat al PSD cu Elliot Broidy relevă faptul că PSD intenţionează să controleze reţelele sociale, care îl deranjează pe Liviu Dragnea. Dar nu există nici o certitudine că PSDragnea nu a încheiat un alt contract pe acest subiect, despre care nu se ştie nimic public.

PSDragnea şi tehnica golului strategic de informaţie

Monitorizarea activităţii de pe reţelele sociale este o activitate legitimă. Există multe tool-uri disponibile pe piaţa aceasta specifică. Depinde însă la ce foloseşti informaţiile colectate, ca şi în cazul Scandalului Oxford Analytica.

Regimurile represive, ofertate de Broidy cu un tool de monitorizat reţelele sociale

Compania americană Circinus, controlată de Elliott Broidy, fundraiserul care i-ar fi intermediat lui Liviu Dragnea întâlnirea cu Trump în ianuarie 2017, a intenționat să vândă către „regimuri represive” din Tunisia, Cipru, România și Emiratele Arabe Unite software-uri de supraveghere a rețelelor sociale, arată o serie de documente obținute de The Intercept, un portal finanțat de fondatorul eBay.

Broidy a fost vicepreşedinte al Comitetului de strângere de fonduri pentru victoria candidatului la preşedinţia SUA, Donald Trump. În 2009 Elliott Broidy și-a dat demisia din funcția de preşedinte al fondului de investiţii Markstone Capital,, Aceasta după ce a recunoscut că a dat mită un milion de dolari către oficiali ai statului New York şi către manageri ai fondurilor private de pensii.

Despre Broidy Wall Street Journal a scris anul acesta în aprilie că la sfârșitul anului 2017 a negociat, prin avocatul personal al lui Donald Trump, Michael Cohen, o înțelegere prin care s-au plătit 1,6 milioane dolari unui fost model Playboy care acuzase că fost lăsată însărcinată de finanțatorul republican.

Citeşte şi
Un camion plin cu pietre a fost adus de conspiratorii reprimării, pe 10 august, la
Jurnalistul Rareş Bogdan anunţă că PSD, care a devenit partidul personal al lui Liviu Dragnea,
Azi, în conducerea PSD au loc două CExN, adică două consilii eecutive naţionale. Aşa intenţionează
Actorul Marius Manole, un critic vocal al puterii în ceea ce privește măsurile luate în
Tanti Niculina, pre numele ei Niculina Niţu, este o femeie de toată isprava. La 84
Îndrăgita actriţă Oana Pellea, cunoscută pentru implicarea sa civică şi participarea constantă la protestele antiguvernamentale,
Klaus Iohannis a ieşit la declaraţii la trei zile după evenimentele din seara de 10
După trei zile de proteste, dintre care prima dominată de represiunea violentă a PSDragnea, se
PSDragnea ţine linia dură şi emite un comunicat aberant. Partidul aflat la guvernare îi cere
După mai multe săptămâni în care multiple surse au relatat despre disperarea lui Liviu Dragnea,
Share