home CORUPTIE, POLITICA Republica borfaşilor a început restauraţia. Etapele acesteia

Republica borfaşilor a început restauraţia. Etapele acesteia

Share

Republica borfaşilor a început restauraţia Sistemului Ticăloşit. Oamenii aceştia se mişcă foarte rapid, sunt extrem de bine organizaţi şi se duc direct la ţintă. De data aceasta dau impresia că nu se vor mai opri.

Pare să fie mai rău decât în 2012. Probabil că nu există alocuţiune a liderilor PSD şi ALDE, de după alegeri, în care aceştia să nu fi amintit că acum au legitimitate. Au votul poporului. Au sub 20% din popor, un absenteism pentru care au muncit ani în şir. Aşa sunt ei legitimi.

Sevil Shhaideh, prim ministru în republica borfaşilor

Nominalizarea lui Sevil Shhaideh ca prim-ministru este o operaţiune de o perfidie extraordinară. Pe de o parte, aşa cum am explicat, anunţul public al lui Liviu Dragnea include o ameninţare ambiguă, dar făţişă.

În subsidiar, cu perfidie, vectorul PSD Octavian Hoandră a şi lansat diversiunea. El a povestit că deja aude voci care spun că Shhaideh nu e româncă. Apoi a început să gloseze despre intoleranţă.

Deci, cine o va critica pe Sevil Shhaideh va fi considerat intolerant. E doar un pas până la discriminare. Iar dacă Iohannis ar refuza nominalizarea acesteia, ar fi suspendat pentru închipuite acte anticonstituţionale…

Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor

Adevăratul prim-ministru va fi Liviu Dragnea. În fapt, acesta va fi cel mai puternic om politic din republica borfaşilor, care se ticluieşte acum. El face cărţile. Cine poate, să se uite bine în Teleorman. România va începe să semene în anii următori tot mai mult cu acest judeţ, iar Bucureştiul cu Alexandria.

O condamnare nedreaptă şi o lege anticonstituţională nu mi-au dat posibilitatea să solicit această funcţie pentru mine. Deocamdată.

De data asta, Liviu Dragnea a spus-o franş: a fost condamnat pe nedrept. Legea care-l împiedică să fie prim-ministru e neconstituţională. Totul e deocamdată. Vrea să fie prim-ministru din vară.

Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu, preşedinte al Senatului

După realegerea în funcţie, CACPT a ţinut un discurs care e un credo a ceea ce se va petrece în România în anii care vin, dacă ţara va deveni republica borfaşilor. Aşadar, Justiţia şi-a făcut de cap, drepturile omului trebuie acum respectate. Le zicea bine Traian Băsescu, ai?

Procesele politice trebuie oprite. Instituţiile de control ale Camerei şi Senatului trebuie să ia la refec DNA, SRI. Problema e cu ascultarea telefoanelor politicienilor, tovarăşi. Ce-i asta, democraţie? Şi mai ales Senatul trebuie să iniţieze legi pentru ca lucrurile să revină la normal.

Şerban Nicolae şi Eugen Nicolicea, în capul bucatelor

Despre ce vrea să facă în realitate PSD de-acum încolo, nu fonfleurile din programul de guvernare, e uşor de constatat. Cum? Simplu. Şefii grupurilor parlamentare din Senat şi Cameră ale PSD sunt Şerban Nicolae şi Eugen Nicolicea. Tata şi tata luptei contra DNA.

===

Aşadar, ce urmează? Să le luăm pe rând.

1. Dacă Klaus Iohannis nu stă cuminte ca un căţel de pluş şi respinge această propunere de premier, care este un afront evident, va urma suspendarea sa. CACPT va deveni preşedinte interimar al României. Apoi lucrurile o vor lua razna. Va avea loc un referendum, organizat de PSD-ALDE, în urma căruia preşedintele va fi demis.

Apoi, vor avea loc alegeri prezidenţiale anticipate şi PSD-ALDE va pune un preşedinte din republica borfaşilor. Democraţie? Anticorupţie? Alegeri libere? Nici vorbă. Poate revoluţie.

2. Dacă Klaus Iohannis o desemnează pe Sevil Shhaideh prim-ministru, se vor petrece aceleaşi lucruri, dar mai lent. Va fi un proces lung, dureros, dar mai există o şansă să ne revenim. Poate printr-o revoluţie, o afirm din nou.

România nu mai este monolitul fesenist din 1990. Dacă băieţii ăştia îşi vor face de cap (şi e clar că aşa va fi), finalmente ceva poate provoca o nouă revoltă de tip Colectiv.

Am mai spus-o: Colectiv a fost un precursor. Politicienilor li s-a spus: vedeţi că suntem aici şi reacţionăm, nu vă mai puteţi face de cap cum vreţi. Iar acum ei se pregătesc iar să-şi facă de cap.

De fapt, în acest moment nu mai sunt sigur dacă ne vom reveni prea curând, nici cum. Contextul internaţional nu favorizează aceasta. Pe zi ce trece, el favorizează tot mai mult restauraţia sistemelor politice autarhice. Ne aşteaptă vremuri grele.

nota: Şi să nu uităm: în poză e Victor Ponta, chiar dacă pare că nu mai e în capul bucatelor. Prin ceea ce face PSD, el este în continuare prezent. Spiritul său, gândirea sa, care de fapt e a PSD. Un partid reacţionar şi antieuropean. Trăiască Rusia putinistă.

Citeşte şi
PSD – ALDE porneşte la acapararea întregului stat român

Știrea deja nu mai este că X sau Z a fost demis sau înlocuit în Read more

A început restauraţia în Justiţie. Năstase a primit SUP

Ceva mai mult de 48 de ore au trecut de la NUP pe plagiatul lui Read more

MERGEŢI LA VOT!

Până la acest moment, prezenţa la vot mă îndrituieşte să trag concluzia că în acest Read more

Constantin Adrian Balaban Grăjdan Năstase. Ironia-anacolut

Ne paşte un pericol mai mare decât atunci cand Sultanatul Năstase era obligat de să Read more

Muntenegru e din nou monarhie constitutionala

Fundaţia Petrovic-Njegos, calchiată după vechile Fundaţii Regale şi condusă de Printul Nikola al II-lea, are Read more

Peisaj cu Restauratie, CNSAS si pietari la Fantana Parazitilor

Duminica, in urma ispravii facute de Curtea Constitutionala a Restauratiei, am asistat la un nou Read more

RESTAURATIE! CNSAS ar putea sa nu mai existe!

Pentru ca totul trebuia sa ajunga, intr-un anumit moment, in acest punct, numele fenomenului aparent Read more

PSDragnea susţine că Tudorel Toader şi-a făcut vacanţa cu Daddy

PSDragnea reacţionează în urma dezvăluirilor lui Tudorel Toader, privind presiunile la care a fost supus, Read more

Liviu Dragnea, învins şi la Tribunalul UE, în ca Cauza OLAF

Liviu Dragnea a pierdut procesul de la Tribunalul UE, potrivit ordonanței de inadmisibilitate. Tribunalul a Read more

Liviu Dragnea a fost vizitat la bulău de cel puţin 45 de parlamentari

Liviu Dragnea continua să aibă o mare influenţă în cadrul PSD, deşi actuala conducere susţine Read more

Share