Renate Weber: Votanţii de pe listele suplimentare nici nu au existat

Share

Fostul europarlamentar Renate Weber (ALDE) a afirmat că votanţii de pe listele suplimentare, 1,5 milioane la număr, nici nu au existat în realitate.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Eu încep să-mi pun întrebarea foarte serios dacă nu cumva un milion și jumătate, de fapt, sunt oameni care nu s-au prezentat la vot la aceste alegeri și cineva a jonglat cu cifrele.”

, a afirmat Weber. Ce spune despre asta jurnalistul Grigore Cartianu:

Pe listele suplimentare au fost TOATE voturile românilor din diaspora (circa 380.000).

Pe listele suplimentare au fost TOATE voturile românilor din țară care au votat la alte secții decât cea la care fiecare era arondat (prin adresa de domiciliu).

Pe listele suplimentare au votat MAJORITATEA studenților din România, în marile centre universitare (altfel, ei fiind arondați la secții din județele de baștină).

Alegerile au fost organizate de guvernul PSD-ALDE; deci, dacă sunt suspiciuni de proastă organizare, ALDE – partidul doamnei Weber – nu poate fi partid-victimă, ci partid-vinovat. Să nu se plângă, ci să explice de ce a organizat prost alegerile!

Frustrarea pierderii unui nou mandat de europarlamentar (ALDE a luat 4,2%, ratând pragul de 5%) și apartenența la partidul mega-șpăgarului C. A. C. P. Tăriceanu au transformat-o pe Renate Weber într-un monstru.

Share