home SPORT Regal de patinaj artistic la Bucureşti: începe Kings On Ice 2012!

Regal de patinaj artistic la Bucureşti: începe Kings On Ice 2012!

Share

Patinoarul Mihai Flamaropol va gazdui sambata aceasta cea de-a patra editie a spectacolului Kings On Ice, care ii va aduce la Bucuresti pe cativa dintre cei mai buni patinatori ai lumii, alaturi de campionul olimpic Evgeni Plushenko si violonistul Edvin Marton.

GeoNews

Evenimentul organizat de Amphitrion si sustinut de OTP Bank, se va desfasura sambata, 7 aprilie, si va avea doua reprezentatii: de la ora 15:00, respectiv ora 20:00.

Pregatirile pentru editia 2012 a spectacolului Kings On Ice au intrat in linie dreapta, organizatorii fiind gata sa-i intampine pe indragitii campioni mondiali ce vor patina weekendul acesta in fata a mii de spectatori. Brian Joubert, Stephane Lambiel, Surya Bonaly, Fumie Suguri, Laura Lepisto, alaturi de perechile Ekaterina Bobrova – Dmitri Soloviev, Vera Bazarova – Yuri Larionov, sunt o parte dintre campionii europeni si mondiali, ce se vor alatura „tarului” Evgeni Pluskenko intr-o serie de reprezentatii remarcabile, ce vor surprinde prin emotie, pasiune, muzica si demonstratii impresionante de patinaj. Cea care va prezenta cele doua spectacole va fi Alina Alexoi, nume reprezentativ pentru lumea sportului, fiind unul dintre cei mai activi comentatori, prezentatori si totodata realizatori de emisiuni sportive din Romania.

Conceptul Kings On Ice este unul dintre cele mai spectaculoase show-uri demonstrative de patinaj artistic din Romania, care incepand din 2007 se desfasoara cu casa inchisa.

Interesul publicului roman pentru acest eveniment i-a convins insa pe tinerii sportivi sa programeze un nou spectacol, in aceeasi zi, incepand cu ora 15:00, biletele pentru acesta fiind si ele aproape de epuizare.Nici editia din acest an nu va face exceptie, prima reprezentatie programata pentru 7 aprilie, incepand cu ora 20:00, fiind declarata sold-out cu aproape doua luni inainte de aceasta data.

 

Ultimele bilete ramase disponibile pentru matineu mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, dar si de la casa de bilete a patinoarului Mihai Flamaropol, incepand de sambata dimineata.

Accesul in incinta patinoarului se va face cu o ora inainte de inceperea spectacolelor, respectiv orele 14:00 si 19:00, spectatorii fiind rugati sa lase acasa aparatele foto profesionale, precum si camerele de inregistrat si sa se imbrace gros, temperatura din incinta patinoarului fiind scazuta.

Citeşte şi
Gala Olimpica Kings On Ice ce urma sa aiba loc pe 5 aprilie, la Polivalenta,
Distributia Kings On Ice Olympic Gala adauga noi confirmari pe lista campionilor patinajului artistic international
Stéphane Lambiel, unul dintre cei mai valorosi si indragiti patinatori din lume, se alatura distributiei
Kings On Ice, cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume, va aniversa primavara
Cei mai buni patinatori ai lumii au oferit sambata aceasta momente de extaz publicului roman,
Libertatea.ro dezvăluie ce s-a petrecut între Simona Halep şi Gabriela Firea înainte de ieşirea celor
Tenismana româncă Mihaela Buzărnescu a eliminat-o chiar acum de la Roland Garros pe ucraineanca Elina
Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase vede partea bună a lucrurilor după ce a
Patronul clubului Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, şi-a plătit subit datoria pe care o avea la
Preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (33 de ani), a câştigat
Share