home EVENIMENT, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Realitatea TV e la un pas să-l implice din nou pe Băsescu în Cazul Ciorogârla

Realitatea TV e la un pas să-l implice din nou pe Băsescu în Cazul Ciorogârla

Share

Evident, şi ministrul de Interne Vasile Blaga, şi preşedintele Traian Băsescu sunt implicaţi în traficul de armament de la Ciorogârla. Am folosit special o exprimare excesivă.

Cei doi demnitari sunt implicaţi, în mod evident, ca apărători ai legii şi ordinii în România. Unul este ministru şi membru al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), celălalt este preşedintele CSAT şi şeful statului.

Un astfel de caz de furt şi trafic de armament este în mod evident unul care e de cea mai mare importanţă şi are legătură cu securitatea naţională. În acest fel sunt implicaţi cei doi. În rest, sunt aberaţiile celor de la Realitatea TV.

Care, după alte încercări de a pistona pe această pistă falsă, atunci când a început acest scandal, apoi, odată cu relansarea sa, conexat în mod eronat cu cazul aşa-zisului trafic de armament făcut de fratele preşedintelui, Mircea Băsescu (fals scandal lansat de Sorin Roşca Stănescu), este acum readus în prim-plan, odată cu diversiunea abia născută, că Băsescu şi Blaga sunt implicaţi.

Îndrăznesc să afirm că diseară, la “Zona de Impact”, Corina Drăgotescu îşi va pistona şi enerva în mod repetat invitatul, pe Vasile Blaga, cu acest fals subiect. Să mă explic.

De exemplu, Laura Chiriac s-a întrebat cu repetiţie în această după-amiază, la “16-18 Deschide Lumea”, emisiunea care te face şpagat la creier de-atâta deschidere, de ce Traian Băsescu le-a mulţumit poliţiştilor pentru Cazul Ciorogârla cu trei zile înainte să înceapă arestările acestea.

Răspunsul logic este că, dacă, împreună cu responsabilii din MIRA, Băsescu ar fi ajuns la concluzia că putea să o facă şi cu şase luni în urmă, putea să o facă.

Pe de altă parte, conexiunea cretină care se face între eliberarea, pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, a salariaţilor MApN conexaţi într-un fel sau în altul cu furtul de arme de la Ciorogârla şi arestările de acum este periculoasă, pentru că ameninţă, aşa cum este evident, securitatea unor oameni şi a familiilor lor.

Orbiţi de trouvaille-ul lor politic (ha-haaaaa! Iată încă un mod în care îi putem sări în gât lui Băsescu, spre mulţumirea domnului Vântu!) ieftin, quasi-jurnaliştii de la Realitatea TV (şi sunt convins că vor fi urmaţi şi de către cei de la Antena 3) se fac de cacao, de nu-i mai crede nimeni: nici telespectatorul obişnuit, nici Băsescu, nici Blaga, nici Eugen Preda, nici clanul său mafiot.

În prezent, toată lumea se uită la tembelvizor şi se distrează de tâmpeniile pe care le spun, speculând fără acoperire, aceşti salariaţi deprofesionalizaţi ai lui Vântu, foşti jurnalişti. Mai pun botul numai cei intoxicaţi de campania lor. Tot mai puţini la număr.

Share