home CORUPTIE, POLITICA Rareş Bogdan, alt conflict cu Cozmin Guşă înainte de intrarea în emisie?

Rareş Bogdan, alt conflict cu Cozmin Guşă înainte de intrarea în emisie?

Share

Este posibil ca Rareş Bogdan să fie din nou în conflict sau să fi avut un astfel de conflict duminică seară, înainte să intre în emisie cu “Jocuri de putere”. Emisiune care a întârziat un sfert de oră.

Nicoleta Cone, prezentatoarea jurnalului de ştiri de la ora 20.00, de duminică seară, de la Realitatea TV, l-a intervievat prin telefon pe Cozmin Guşă în jurul orei 20.30. A terminat prezentarea ştirilor la 20.59 şi a anunţat: „Urmează Rareş Bogdan, într-o ediţie incendiară Jocuri de Putere”. Acelaşi mesaj rula în partea de sus a ecranului, pe banda evidenţiată cu galben.

Nema Rareş Bogdan de la ora 21.00, duminică seară!

Dar de la ora 21.00 (la care începe emisiunea lui Rareş Bogdan) a reintrat pe post Nicoleta Cone! Ea a continuat să prezinte ştiri până spre ora 21.15, când, în sfârşit, a apărut pe post emisiunea Jocuri de Putere.

După un preambul dedicat zilei de naştere de ieri a actorului Florin Piersic, a intrat în direct Rareş Bogdan. Era vizibil marcat, părea un car de nervi ţinuţi cu greu sub control, avea o mină afectată, tensionată.

Să fi fost semnul unui conflict cu Cozmin Guşă chiar înainte de a intra pe post, cum s-a întâmplat şi în ziua în care Guşă l-a interzis pe Oreste? – se întreabă Ziariştii.com. O întrebare justificată de atacul patronului Realităţii TV la cei cinci jurnalişti, care au fost prezenţi ani la rând în platoul Jocuri de Putere, deci în care Rareş Bogdan avea încredere, din moment ce erau invitaţi la emisiunea lui.

Guşă, aluzie indirectă că Rareş Bogdan e şi el din statul paralel

Aceiaşi jurnalişti pe care, copiindu-l pe Liviu Dragnea, Guşă i-a ştampilat în această seară drept „ziariştii statului paralel”.

Acuzaţia l-a lovit indirect şi pe Rareş Bogdan (greu de ţinut minte când a mai întârziat atâtea minute pe post!), care l-a invitat în weekend, la Cluj-Napoca, pe unul dintre jurnaliştii pe care Guşă i-a atacat în această seară: Oreste Teodorescu.

Ambii au fost să-l sărbătorească pe actorul Florin Piersic (alăturat), la aniversarea zilei sale de naştere. Cu alte cuvinte, urmare a „dezvăluirii” lui Cozmin Guşă, „ziaristul statului paralel”, Oreste este prieten cu realizatorul celei mai populare emisiuni de la Realitatea TV, înseamnă că şi Rareş Bogdan este „ziaristul statului paralel” pentru Guşă? – se întreabă retoric Ziariştii.com.

Citeşte şi
Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, anunţă că nu candidează la Primăria Capitalei, pentru că are alte
Europarlamentarul Rareș Bogdan transmite un mesaj de ultimă oră: „Ieșiți din casă, dacă vă pasă!
Rareș Bogdan îi pune public 10 întrebări despre 10 august Vioricăi Dăncilă. „Pentru început, cred
Fostul jurnalist Rareș Bogdan, în prezent europarlamentar, o pune la punct dur pe Viorica Dăncilă,
Foştii jurnalişti Nelu Barbu şi Andrei Zaharescu, proptiţi de PSD prin funcţii, prin diplomaţie, prin
Rareș Bogdan a transmis un mesaj emoționant în miez de noapte, intitulat "Câteva gânduri despre
Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a declarat, la Caracal, ca este un sustinator al alegerilor
Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a afirmat că prefecţii şi subprefecţii vor fi schimbaţi în
Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca ii da in judecata pe Rares
PSD mai are exact cinci zile de guvernare, a declarat europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL,
Share