home EVENIMENT, POLITICA Rareş Bogdan anunţă mazilirea primarului liberal de Tg. Jiu, pentru pact cu ALDE

Rareş Bogdan anunţă mazilirea primarului liberal de Tg. Jiu, pentru pact cu ALDE

Share

Rareş Bogdan anunţă că următorul mazilit din PNL este primarul oraşului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care a făcut blat în campanie cu liderii locali ai ALDE şi îl critică pe liderul PNL, Ludovic Orban.

Bogdan a dezvăluit, în interviul său fulminant de după alegeri, şi un detaliu care s-a pierdut printre declaraţiile sale despre situaţia din PNL. Este vorba despre recentul atac al lui Marcel Romanescu, primarul liberal din Târgu-Jiu, la adresa liderului PNL.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Romanescu a avut o ieşire la rampă foarte dură, neaşteptată atât pentru profilul său de lider cvasianonim la nivel naţional, dar mai ales privind tema cu care nu avea nicio legătură: salariile din IT.

Rareş Bogdan a dezvăluit în premieră adevăratul motiv care a stat la baza atacului surprinzător al primarului Romanescu: blatul cu oamenii lui Tăriceanu din Gorj! Iată dezvăluirea lui Rareş Bogdan:

„Toti primarii s-au implicat, unii mai mult, unii mai puţin. Câţiva au făcut-o într-un mod extrem de determinat. În Oradea, Ilie Bolojan a luat 70%. Flutur, Alin Tişe şi Emil Boc au adus cel mai mare plus la zestrea partidului.

Contra-surprizele au fost în zona de sud a ţării, mai ales ele vor fi luate rând pe rând la analiză şi executate. Cei care au făcut pact cu ALDE vor intra în conflict direct cu PNL şi noi le vom face campanie contracandidaţilor care vor lupta acolo.

Vor fi scoşi afară din partid, a şi început la Gorj. Eu voi avea o mare bucurie să susţin contracandidatul lui Dorin Florea, care ne-a lovit la Târgu-Mures când a anunţat că va merge alături de Tariceanu.”

Share