Răducanu (UNPR): Unde era ăla cu gândul când a căzut în groapă?

Share

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Un atac grosier al deputatului UNPR Ion Răducanu la adresa lui Bogdan Gigină a avut loc când acesta de-abia fusese pus în mormânt.

Iată ce declaraţie cumplită face acest cioban, Ion Răducanu:

Vicepremierul cu probleme de securitate naţională, care coordonează instituţiile de securitate naţională, care deţine informaţii şi este implicat în activităţile de securitate naţională nu poate să fie neasigurat din punct de vedere al siguranţei circulaţiei.

Să întrebe IGP-ul, pe şeful Poliţiei Circulaţiei, pe şeful Poliţiei Capitalei. Asta e culmea. Te duci pe stradă, eşti în echipa lu’ ăsta şi îţi cade o piatră în cap. Aşa şi cu groapa. E vinovat ăla care a făcut groapa.

Şi ăsta care a circulat era cu gândul la serviciu sau unde era cu gândul de a căzut în groapă? Dumneata poţi să cazi în groapă mergând cu maşina pe stradă? Poţi să cazi dacă nu eşti atent.

Deci, Bogdan Cosmin Gigină, care tocmai a fost înmormântat, este pentru Răducanu “ăsta“. Ciobanul acesta, care a venit călare pe crocodili în Bucureşti, omul care a spălat-o mediatic pe Brigitte Sfăt, atunci când aceasta a ajuns direct vicepreşedinte al organizaţiei de femei a UNPR, îşi permite să se bâlbâie în doi timpi, astfel:

  1. (…) E vinovat ăla care a făcut groapa.
  2. Nu mai e vinovat cel care a făcut groapa în fraza precedentă, este mortul de vină:  “(…) unde era cu gândul de a căzut în groapă?“, apoi explică: “(…) poţi să cazi dacă nu eşti atent“.

Am impresia că deja sunt nişte inşi care şi-au cam pierdut cumpătul în UNPR.

Pe Facebook. Ciobanul se dezlănţuie

Iată acum postarea de pe Facebook a ciobanului Ion Răducanu, care jigneşte morţii, folosind adresabilităţi cu “ăsta”:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”” top_margin=”none”][vc_column type=”” top_margin=”none” width=”1/1″][vc_raw_html]

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

[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Pentru cineva care a venit acum din concediu de pe planeta Pluto şi care nu cunoaşte faptele, pare că nişte nemernici (“câțiva deontologi autointitulați apărători ai democrației și dreptății sociale, «mari» gânditori ai societății capitaliste românești“) cer demisia lalelei nevinovate Gabriel Oprea, pe care unii răuvoitori îl numesc, ironici, Găbiţă Anticorupţie.

Să juxtapunem, deci, ce spune dl. deputat Răducanu cu cele petrecute în realitate. Citat integral şi comentariile noastre cu roşu.

Gabriel Oprea este președintele partidului care a asigurat stabilitatea României în ultimii 5 ani, fie că unii recunosc, iar alții nu recunosc, din rațiuni politice, desigur meschine.

A asigurat stabilitatea României şi în 2012, când a rupt Cabinetul Ungureanu, într-un moment în care România era exemplu de reformă şi creştere economică în Europa, aducând România la situaţia de acum, când dăm din şolduri la fiecare cazacioc pus de Putin la radio?

(…)

Nicicând după Revoluție, MApN sau MAI nu au avut un ministru mai bun, mai apreciat și mai eficient decât Gabriel Oprea.

Să vă faceţi dv. , dle. Răducanu, mic, mititel, cât Tom Degeţelul, dacă România a avut un ministru al Apărării sau Internelor mai bun?

Până la tragicul accident petrecut zilele trecute, toți politicienii de frunte se gudurau în jurul lui, căutând să-l atragă de o parte sau de alta a eșichierului politic. Gabriel Oprea a rămas în picioare, păstrându-și demnitatea și cuvântul dat.

Găbiţă Anticorupţie a rămas în picioare, alături de premierul penal Victor Ponta, trimis în judecată pentru fapte asociate faptelor de corupţie şi alături de puşcăriabilii din Guvernul Ponta şi din Parlament. Vertical om.

(…)

Tragedia produsă din cauze încă neelucidate de organele abilitate, a mobilizat această coaliție de disperați ahtiați de putere, cărora li s-au alăturat mai multe ONG –uri formate din bursieri ai unor instituții subvenționate de Soros.

Evident, nu se putea să lipsească din conspiraţia contra Marelui Om agenturili străine.

Și așa a început manipularea…Postacii plătiți și “jucătorii” de pe Facebook (care nu au ceva mai bun de făcut) – nu prididesc în a-i cere vicepremierului demisia, pentru a-i ajuta pe opozanți să-și împlinească visul de a ajunge la putere.

Cu siguranţă, din conspiraţia asta fac parte şi BND, CIA, NSA şi Mossadul. Săracul Găbiţă Anticorupţie!

Nişte caractere infecte! Politicieni nemernici!

După mine, astfel de atitudini sunt specifice unor caractere infecte, unor politicieni nemernici, fără scrupule unor așa – ziși vectori de opinie, de regulă simbriașii cuiva sau altcuiva.

Setea de sânge a unor „ spectatori români” din care mulți nostalgici ai epocii trecute, se suprapune de minune peste manifestările manipulatorilor de opinie ajunși să creadă că din fața computerului vor putea conduce România.

Nimic și nimeni nu mai e bun în România. Dacă faci ceva bine, atragi ură și dispreț. Dacă vorbești împotriva sistemului te trezesc unii dimineața devreme!

Așa cum pe vremuri se spunea că toți se pricep la agricultură și fotbal, putem spune astăzi că toți se pricep la conducerea treburilor țării ( dar, din fața computerului, camerei de filmat sau de la microfon).

Să distrugem dară computerele, camerele de filmat şi microfoanele.

Share