home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Radu Paraschivescu a primit de la Digi24 oferta să lucreze moca

Radu Paraschivescu a primit de la Digi24 oferta să lucreze moca

Share

Scriitorul şi jurnalistul Radu Paraschivescu a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că nu va mai realiza emisiunile “Pastila de limbă” și “Dă-te la o carte”, la Digi 24.

„Iertare pentru lipsa unor diacritice. După aproape cinci ani, «Pastila de limba» și «Da-te la o carte» ies din grila postului Digi 24. Fie-le amintirea pastelata. Le mulțumesc tuturor celor le-au urmărit și mi-au dat sugestii.

Cavalereste, conducerea m-a anunțat ca edițiile filmate pentru martie, opt la număr, nu vor fi plătite. Cu aceeași eleganta, mi s-a propus sa lucrez pro bono. Ca o fiara arghirofila, am refuzat”, a anunţat Radu Paraschivescu.

Radu Paraschivescu a sărit, ca o fiară bibliofilă, la gâtul Noricăi Nicolai, pe care a făcut-o praf

Radu Paraschivescu a ridiculizat-o complet pe Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, care declarase că manifestanţii #Rezist sunt plătiţi!

„Europarlamentarul Norica Nicolai de la ALDE susţine, ştiţi unde, că protestatarii aflaţi lunea trecută la BCU au fost plătiţi. (În treacăt fie spus, salut inspiraţia celui care a botezat acest partid ALDE. Într-adevăr, nu putea să existe nume mai nimerit.)

M-am numărat printre cei prezenţi la protest, dar n-am primit nimic. Am întrebat în stânga şi-n dreapta. Degeaba. Nimeni n-a vrut să mă îndrume. Asemenea arghirofilie n-am văzut de când sunt. Mă văd nevoit, aşadar, să apelez la bunăvoinţa doamnei Nicolai. Şi s-o întreb următoarele:

1. Unde e casieria şi ce program de lucru cu protestatarii are? 2. Cum se dovedeşte participarea? Sunt suficiente două-trei fotografii? 3. Se plăteşte pauşal sau în funcţie de durata prezenţei la protest? 4. Scandările se plătesc separat? 5. Noricăi Nicolai chiar nu-i e ruşine? (Ultima e retorică.) Mulţumesc.”, a scris Paraschivescu.

Citeşte şi
Ca Schwartzenberg a fost anuntat ca nu mai e oportuna prezenta sa in studiourile RTV
Incoltit, SOV face "10 pentru Romania" la Cluj, schimband strategia si facandu-i temenele lui Emil
Michael Schroeder în locul lui Răzvan Corneţeanu, la conducerea Adevarul Holding, anunta Tiberiu Lovin: Organigrama
Diferenta este ca, fata de ziua de ieri, azi am si inregistrat acustic aventurile mele
Asa cum arata Tiberiu Lovin, Adrian Mititelu ar fi facut oferta de cumparare pentru "Cotidianul".
Banca Transilvania, Bank Leumi, BRD-SocGen, ATEbank, Raiffeisen Bank, Volksbank, Millennium Bank, Piraeus Bank, CEC Bank,
Din Marsilia au răzbit două veşti: una bună şi una rea. Mircea Lucescu şi Răzvan
Jurnalistul Petrică Răchită anunţă că este deseori înjurat pe stradă pentru că maşina sa are
Dragnea a susţinut la Călăraşi că Rareş Bogdan este împins de şeful SRI, Eduard Hellvig,
Fostul jurnalist Ion Cristoiu i-a intentat proces istoricului Mădălin Hodor. În dosar, CNSAS a depus
Share