home EVENIMENT, POLITICA Radu Mazăre este pe lista pasagerilor cursei Tarom de la Paris

Radu Mazăre este pe lista pasagerilor cursei Tarom de la Paris

Share

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre se află pe lista pasagerilor cursei Tarom care soseşte diseară, de la Paris, pe Aeroportul Otopeni.

Fostul primar al Constanţei, extrădat în mod surprinzător de autorităţile din Madagascar, este aşteptat să ajungă astăzi în Capitală.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Radu Mazăre a fugit din România de o condamnare definitivă în justiţie la 9 ani de închisoare, pentru corupţie. El a anunţat ulterior că a ales să părăsească ţară deoarece se consideră „victimă politică”.

Deşi nimeni nu se aştepta, autorităţile din Madagascar au anunţat brusc şi pe nepusă masă că au decis să-l extrădeze pe Mazăre! Cum se explică o astfel de schimbare de macaz, într-o ţară considerată sigură de cei fugiţi de braţul legii din ţărilor lor de baştină?

Simplu: când a fugit din ţară Mazăre, Madagascarul era un paradis pentru corupţi, ţara africană din Oceanul Indian neavând acord de extrădare cu România. Între timp însă, la Antananarivo a fost ales un nou preşedinte, care -ghinion pentru Mazăre – a jucat pe cartea anticorupţie

Share