home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Radu Banciu anunţă că nu va mai face “Lumea lui Banciu”, la B1 VIDEO

Radu Banciu anunţă că nu va mai face “Lumea lui Banciu”, la B1 VIDEO

Share

Controversatul realizator tv Radu Banciu (49 de ani) a anunţat că emisiunea „Lumea lui Banciu“, de la B1 TV, se va încheia în curând, iar decizia îi aparţine în totalitate.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Radu Banciu, realizatorul emisiunii nocturne de revista presei, „Lumea lui Banciu“, de la B1 TV, a declarat, în ediţia din data de 4 iulie 2019, că emisiunea se va încheia în curând. În plus, spune realizatorul, decizia îi aparţine în totalitate şi „nu poate să fie schimbată de nimeni“.

Anunţul a venit după ce Banciu a citit în direct o scrisoare de laudă primită de la un fan din SUA. „Părerea mea este că emisiunea pe care o realizaţi de ceva vreme e cea mai bună analiză (iertată-mi fie exprimarea) a rahaturilor politice şi nu numai, care se întâmplă în România. Vom rămâne prieteni fideli ai emisiunii, atât timp cât veţi rămâne aşa: imparţiali şi oneşti“, se arată în scrisoarea citită de realizator.

În replică, Radu Banciu a declarat că emisiunea se va încheia în curând: „Eh, nu vom mai rămâne multă vreme aşa pentru că nu o să mai fim, în orice caz. Dar astăzi, pentru că este o zi de sărbătoare, şi pentru că încă nu m-am consultat cu cine trebuie, nu o să intru în amănunte.

Dar, în orice caz, n-o s-o mai lungim, dragi prieteni. Şi vă spun asta absolut calm şi liniştit. Este un anunţ final. Deci, această emisiune nu va mai continua la un moment dat. Decizia este deja luată şi ea se va termina.

Dar, până când o vom duce la sfârşit, o să fim exact aşa cum am fost până acum. Nu se va schimba nimic, doar că am luat deja această decizie, care-mi aparţine numai mie, nu m-am consultat cu nimeni.

O anunţ public în această seară, în direct, fără să intru în amănunte, pentru că este zi de sărbătoare. Este decizia mea şi numai a mea, nu poate să fie schimbată de nimeni“, a spus Radu Banciu.

Citeşte şi
Radu Banciu nu se dezminte şi debutează în noua serie a emisiunii sale, care este
Radu Banciu a avut o ieşire de extremist de dreapta ateu, condimentată puternic cu accente
Radu Banciu a pierdut procesul pe care i l-a intentat Andreea Berecleanu, după ce a
• nenorocita asta a noastră • Simona Halep s-a agăţat ca înecatul de funie să
Radu Banciu, vineri, 15 noiembrie, timecode 21.50 - 28.52: "Fraţilor, un alt subiect pe care
~RTV, schimbare de trend editorial~U-le-lei! Laura Georgescu (CNA) crede ca Banciu si Badea sunt la
Mai interesant va fi atunci când emisiunea va ameninţa supremaţia deţinută pe segment, după câte
Banciu s-a sucit. Acum cateva saptamani, afirma ca procurorii DNA sunt p'afaristi si ca niciodata
B1 TV a fost somat public de către CNA pentru o ediție a emisiunii "Lumea
Marea artă e să vorbeşti despre rahat fără să-i spui pe nume în limbaj argotic,
Share