home POLITICA PSDragnea consolidează tineretul TSDragnea cu doctrine toxice

PSDragnea consolidează tineretul TSDragnea cu doctrine toxice

Share

PSDragnea, prin liderul clanului, Liviu, a încercat azi să intoxice TSD cu doctrine din propaganda rusă. Astfel, liderul PSD a spus la congresul TSD că social-democrații sunt hăituiți, de parcă ar fi pirați.

Olguţa Vasilescu: Salariile vor scădea? E vina angajatorului!

Fonfleul a pornit de la faptul că, înainte să vorbească, organizatorii TSD i-au pus lui Dragnea un fragment din soundtrack-ul filmului “Piraţii din Caraibe”.

PSDragnea, glume cu piraţi şi ameninţări voalate la adresa DNA

S-a întâmplat la începutul discursului rostit în fața reprezentanților TSD. Dragnea a făcut o glumă pornind de la muzica de fundal din pauza dintre discursuri, din coloana sonoră a filmului Pirații din Caraibe.

„Gabi, cum ai ales muzica asta?”, l-a întrebat Dragnea pe șeful TSD, Gabriel Petrea. „Pirații din Caraibe. Adevărul este că la cum ne hăituiesc ăștia, parcă suntem pirați”, a spus el. La intrarea în congresul TSD, Dragnea a fost întrebat despre prezenţa sa mâine la DNA dacă instituţia va face cerere de urmărire penală.

Nici chiar până aici.

, a spus politicianul.

PSDragnea îi dă înainte cu “românii e proşti şi nu înţelege”

În ceea ce privește modificările la Codul fiscal, noi ne urmărim programul de guvernare, care a fost susținut de milioane de români. E vorba de un pachet de măsuri care ajută și creșterea veniturilor la bugetul de stat, care asigură și stabilitatea fondului de pensii.

Care simplifică procedurile pentru firme și care în unele situații chiar mărește salariile nete, iar firmele nu plătesc mai mult. Din punctul meu de vedere, cred că nu au toate informațiile.

, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea.

DIncolo de “noi mergem înainte ca tancul rusesc”, PSDragnea îi dă înainte cu “proştii ăştia nu pricepe ce facem noi în politică, pentru că e proşti”.

PSDragnea şi schimonosirea Codului Fiscal

La Congresul TSD de azi, Liviu Dragnea a declarat, în vena PSDragnea, despre modificările la Codul Fiscal:

S-a lucrat foarte mult la acest act normativ. S-a analizat și cu specialiști în drept constituțional, fiscaliști, juriști. Nu văd de ce ar putea să fie neconstituțională această ordonanță.

Aduceți-vă aminte toate criticile că vor scădea salariile și deja companii peste companii anunță că nu se va întâmpla asta. Că nu poate să fie ăsta efectul ordonanței.

Şi sunt alte companii, care, din motive lesne de înţeles, nu anunţă, dar fac calcule şi se pregătesc să scadă salariile. Kaufland, liderul pieţei de retail din România, îşi permite să mărească salariile. La fel OMV Petrom. Nu toate firmele pot să facă acest lucru.

PSDragnea urmăreşte programul de guvernare până se va sinucide politic

PSD urmărește programul de guvernare. Împreună cu premierul am lucrat la acest proiect. Premierul nu a ezitat nici o clipă.

După cunoştinţa noastră, în background se află Darius Vâlcov, adevăratul strateg practician al programului de guvernare, ca şi l modificărilor succesive ale acestuia. Iar în spatele lui se află doi teoreticieni.

Este vorba despre Florin Georgescu şi Liviu Voinea. Amândoi se prevalează de o teorie economică de stânga a unui economist francez, care spune că trebuie schimbat raportul dintre Capital şi Muncă în favoarea Muncii. Între timp, teoria s-a dovedit practic un eşec funcţional. Evident că acestora nu le pasă dacă PSDragnea se sinucide politic astfel.

Share