home POLITICA PSDragnea ar pregăti ruperea Partidului Social Democrat

PSDragnea ar pregăti ruperea Partidului Social Democrat

Share

Gruparea PSDragnea din PSD, sustinuta puternic de Antena 3, il promoveaza puternic pe Liviu Plesoianu pentru a obtine candidatura din partea PSD pentru Cotroceni.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Acest lucru este insa putin probabil sa se intample, dar Liviu Plesoianu a anuntat deja ca va candida la Presedintie si fara sustinerea partidului.

Antena 3 a realizat un sondaj pe pagina de internet din care reiese ca Plesoianu este favorit pentru pozitia de candidat al PSD la Presedintie. Simpatizantii PSD-ALDE l-ar dori in proportie de peste 52%.

„Rezultatele sondajului antena3.ro vorbesc de la sine. Ca se fac unii ca nu le vad de teama sa nu-i intepe… tantarii din padure – asta e alta treaba. Fie sa FIM, oameni LIBERI!”, a scris Plesoianu pe Facebook.

In acelasi timp, Codrin Stefanescu lanseaza si el un sondaj pe pagina sa de Facebook in care le cere fanilor PSD sa spuna pe cine prefera in postura de candidat al PSD pentru Cotroceni. Cei mai multi dintre acestia l-au indicat pe Liviu Plesoianu.

Codrin Stefanescu si Liviu Plesoianu au lansat atacuri dure, in ultima perioada, la adresa noii conduceri a PSD. Plesoianu chiar a sugerat ca Viorica Dancila este „proasta”, nu numai o „sluga” a statului paralel.

„Mult prea rafinata intelectual doamna Dancila, cine daca nu dumneavoastra putea pricepe si spune ca discursul meu de la Congres a fost ‘antieuropean’ si ‘antiamerican’!?… Nici macar cei care ma critica de regula nu au spus o asemenea gogomanie! Stiau ca s-ar fi plasat singuri in categoria ‘iremediabil penibili’… Tocmai de aceea, folosesc acest prilej pentru a remarca faptul ca sunteti… remarcabila. Se pare ca nu ‘orice om ii e frica’ sa se faca de ras…

P.S. Ati uitat sa ziceti si treaba aia cu ‘rusii’. Ce naiba, doamna Dancila, tot eu sa va invat? Noii dvs. ‘consilieri’ de… serviciu ce pazesc?”, a scris recent Plesoianu pe Facebook.

Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din toamna va avea loc in 3 august, anunta secretarul general al partidului, Mihai Fifor.

Pana acum si-au anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale presedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici, secretarul general al PSD Mihai Fifor, deputatul Liviu Plesoianu, senatorul Serban Nicolae. De asemenea, Calin Popescu Tariceanu ar mai dori sa fie candidatul coalitiei la alegerile prezidentiale.

Citeşte şi
Curtea Constituţională din România (CCR) este dezlănţuită. Nu mai are nici o limită. Nu mai
După 26-27 mai, PSD continuă drumul spre zid şi îşi semnează decesul politic, incapabil să
Un camion plin cu pietre a fost adus de conspiratorii reprimării, pe 10 august, la
Jurnalistul Rareş Bogdan anunţă că PSD, care a devenit partidul personal al lui Liviu Dragnea,
Azi, în conducerea PSD au loc două CExN, adică două consilii eecutive naţionale. Aşa intenţionează
Actorul Marius Manole, un critic vocal al puterii în ceea ce privește măsurile luate în
Tanti Niculina, pre numele ei Niculina Niţu, este o femeie de toată isprava. La 84
Îndrăgita actriţă Oana Pellea, cunoscută pentru implicarea sa civică şi participarea constantă la protestele antiguvernamentale,
Klaus Iohannis a ieşit la declaraţii la trei zile după evenimentele din seara de 10
După trei zile de proteste, dintre care prima dominată de represiunea violentă a PSDragnea, se
Share