home CORUPTIE, POLITICA Cum a furat PSD semnăturile la campania “Fără penali în funcţiile publice”

Cum a furat PSD semnăturile la campania “Fără penali în funcţiile publice”

Share

Unealta folosită de PSD pentru carotarea iniţiativei cetăţeneşti “Fără penali în funcţiile publice” este o fiinţă nevinovată din cerul de interese al lui Viorel Hrebenciuc.

Senatorul USR Vlad Alexandrescu anunţă că USR a identificat persoana din conducerea Camerei Deputaţilor care a „comis fals în acte şi abuz în serviciu”, încercând să trimită la Curtea Constituţională doar o parte din cele peste 825.000 de semnături depuse de către USR în Parlament, astfel încât numărul să cadă sub pragul de 500.000, cerut de articolul 150 din Constituţia României.

“Fata lui Hrebe” vrea cu penali în funcţiile publice

„‘Fata lui’ Hrebenciuc ar fi comis fals în acte şi abuz în serviciu pentru a-i apăra pe politicienii care se tem de iniţiativa cetăţenească ‘Fără penali în funcţii publice’.

Silvia Mihalcea, fost consilier parlamentar al lui Victor Hrebenciuc, fost director la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, este de 2 ani secretarul general al Camerei Deputaţilor. În ultimele 5 luni, Silvia Mihalcea a blocat cu rea-credinţă iniţiativa cetăţenească Fără penali în funcţii publice.

Mihalcea şi subordonaţii ei, probabil la ordinul penalilor din Parlament, au vrut să trimită la Curtea Constituţională doar o parte din cele peste 825.000 de semnături depuse de către USR în Parlament, astfel încât numărul să cadă sub pragul de 500.000, cerut de articolul 150 din Constituţia României. Angajaţi ai Camerei Deputaţilor au ales să ignore sute de mii de semnături, iar acest lucru îl vom dovedi în instanţă pentru că Uniunea Salvaţi România îi va da în judecată pe cei care pun beţe în roate voinţei cetăţenilor.

“Fără penali”, un pericol pentru penali

Vă reamintesc că dacă iniţiativa Fără penali în funcţii publice va trece de Parlament şi de referendum, nu vor mai intra niciodată în Parlament sau în administraţia locală oameni ca Liviu Dragnea, Cătălin Rădulescu, Remus Borza, Constantin Nicolescu, Dan Sova, Antonie Solomon, Sorin Apostu, Mircia Muntean, Sabin Iliesi, Zsolt Nagy, Decebal Traian Remes, Relu Fenechiu, Nicolae Mischie, Adrian Năstase şamd.

Tocmai de aceea politicienilor pătaţi le este teamă şi fac tot ce le stă în putinţă, chiar dacă asta înseamnă să comită ilegalităţi, pentru a bloca iniţiativa cetateaneasca ce a strâns mai mult de 1 milion de semnături de la cetăţenii oneşti din România.

Luni vom fi la CCR pentru a superviza acest proces. Toate semnăturile valide trebuie să ajungă la CCR, chiar dacă asta ar însemna sfârşitul carierei lui Liviu Dragnea. Ne vom asigura luni ca cele peste 4.000 de dosare vor ajunge la CCR. Românii vor o ţară fără penali în funcţii publice!”, anunţă Vlad Alexandrescu pe Facebook.

Citeşte şi
Comunitatea „Declic” a reuşit să strângă, pentru candidatura pe care o susţine Codruţa Kovesi la
PSD caută să obţină legitimitate populară pentru demolarea presei ostile liderului Liviu Dragnea. În judeţul
Organizatorii campaniei Fără penali în funcţii publice au reuşit marţi să depăşească ambele praguri cerute
USR a iniţiat de mai mult timp un proiect de lege de revizuire a Constituţiei
PSD strânge în continuare semnături pentru candidatura lui Victor Ponta.
~FBI: da, la Roswell am capturat extraterestri~cum sa faci cu taxa auto~Ioan Niculae vrea sa
Enache, Freciu si Nedelcu de la Realitatea Media stau de vorba cu Laura Albani, sefa
Portretul lui Nicolae Moga, posibilul viitor ministru al Afacerilor Interne. Pe scurt - nu citește
Cei trei pitici sinucigaşi stau pe malul lacului şi meditează. Încă nu s-au decis în
Barosanii PSD au umflat schemele instituțiilor de stat cu peste 5000 de „consiliere”, în ultimii
Share