home POLITICA PSD se rupe în mai multe tabere beligerante. Scandal perpetuu

PSD se rupe în mai multe tabere beligerante. Scandal perpetuu

Share

ânNimeni nu mai ţine şirul scandalurilor din interiorul PSD. După replicile dure dintre Gabriela Firea şi Mihai Tudose, în această seară conducerea PSDragnea se întruneşte. Într-un soi de şedinţă de urgenţă. Care nu e nici BPN, nici CExN.

UPDATE 20.54: Digi24 Nici Gabriela Firea, primarul Capitalei, nici premierul Mihai Tudose nu au fost văzuți în Kiseleff.

UPDATE 20.41:

UPDATE 20.33: Nu este foarte clar în acest moment dacă PSD va aduce minerii costumaţi în manifestanţi şi va face un singur protest în Capitală, ori va încerca să facă mai multe, în câteva capitale de judeţ. Data pare a fi 9 decembrie.

UPDATE 20.31: Realitatea.net Mesajul contramanifestaţiilor PSD va fi “Aceasta este majoritatea!”.

Adepţii liniei dure din PSD vor să se audă la Bruxelles

UPDATE 20.20: Adepţii liniei dure, precum Codrin Ştefănescu, susţin că PSD va organiza contramanifestaţii “în fiecare orăşel al ţării” contra celor care “ne ascultă telefoanele şi fac arestări abuzive”.

Va fi un miting impotriva statului paralel si ilegitim, impotriva abuzurilor, impotriva ascultarii telefoanelor, a incalcarii drepturilor si libertatilor cetatenesti, a celor care (…) incalca Constitutia. Este un miting care arata adevarata majoritate din Romania. Cu acest mesaj au venit presedintii din judete.

, a declarat Stefanescu, potrivit Agerpres, adăugând:

Maine vom decide daca este sambata sau duminica, va fi organizat in Bucuresti si in toate judetele tarii, mesajul nostru va fi foarte clar, sa se auda si la Bruxelles.

UPDATE 20.19: HotNews Liviu Dragnea i-ar fi chemat, începând de duminică seară, pe liderii PSD din teritoriu, pentru a discuta despre organizarea de mitinguri de protest. “Nu e clar daca Liviu Dragnea discuta cu liderii despre acest miting sau despre unul care sa aiba loc in Bucuresti”, notează sursa citată.

Judeţele care nu fac parte din Biserica Adoratorilor lui Liviu Dragnea

UPDATE 19.04: Realitatea TV Marian Oprişan, liderul PSD Vrancea, nu susţine ideea contramanifestaţiilor. Nici organizaţiile din Vaslui, Buzău, Brăila nu sunt partizanele organizării de contramanifestaţii împotriva aşa-zisului “stat paralel”.

Scandal la Piaţa Victoriei. Schele ridicate vs. protestatari arestaţi

Pentru ce anume, nu ştim exact. Putem doar să bănuim că este o etapă din coagularea făţişă a taberelor din partid. În Kiseleff, se văd dragniştii. Cu Liviu Dragnea în frunte, care, din cauza problemelor cu legea, e sfătuit să nu mai iasă public.

În acest timp, Mihai Tudose a început să-şi atragă de partea sa tot mai mulţi parlamentari PSD. Ocazia perfectă pentru acesta este dificultatea de comunicare în care se află Pablito. La solicitările aleşilor PSD, Tudose răspunde invariabil: “Da, facem!”.

Liderii PSDragnea din PSD ar dori organizarea unui mare miting

Liderul partidului, Liviu Dragnea, i-a invitat duminică seară pe mai mulţi lideri locali ai partidului la discuţii despre organizarea unui mare miting, potrivit unor surse din partid. Unii lideri au dat curs invitaţiei liderului PSD, alţii au declinat participarea la discuţii, potrivit aceloraşi surse, citate de HotNews.

Dragnea ar fi încercat să organizeze discuţiile şi în precedentele zile, dar mulţi dintre liderii locali nu au venit din cauza programului de sărbători. Un miting de partid a fost anunţat de Claudiu Manda pentru 9 decembrie la Craiova. Nu e clar dacă Liviu Dragnea discută cu liderii despre acest miting sau despre unul care să aibă loc în Bucureşti.

Şedinţă-fulger în PSD. GIO se organizează

Ședinta este în plină desfășurare și este restrânsă, cu oameni apropiați lui Liviu Dragnea. Gabriela Firea și Mihai Tudose lipsesc de la ședintă, potrivit Realitatea TV. Secretarul general Marian Neacșu i-a convocat pe mai mulți lideri de filiale apropiați de Liviu Dragnea.

Premierul Tudose nu a fost chemat la ședința restrânsă a PSD. Nici Gabriela Firea, primarul Capitalei, nici premierul Mihai Tudose nu au fost văzuți în Kiseleff. Potrivit informațiilor Digi24, se discută și despre organizarea unui miting de susținere pentru partid.

De altfel, printre liderii de filiale prezenți la sediul central al PSD este și Claudiu Manda, șeful organizaţiei din Dolj. Acesta a anunțat deja un miting al PSD la Craiova, pe 9 decembrie. Întrebat dacă va participa la acest miting, premierul Tudose a răspuns: „Eu sunt din Brăila”.

Citeşte şi
PSD se îndreaptă spre zid. CExN programat să aibă loc luni

În pofida evidenţelor că Liviu Dragnea duce partidul înainte direct spre zid, PSD pare să

Biliard. Băsescu versus Ponta (2). Miza Rusiei

Ca actant geopolitic regional, Federaţia Rusă stă la pândă, aşteptând scăderea puterii UE, pe măsură

Biliard. Băsescu versus Ponta (1). Ţinta: Consiliul European

USL are o altă agendă, una paralelă. Dacă Ponta reprezenta România la Bruxelles, la acest

Presa pro şi contra lui Traian Băsescu

Puterea media a devenit în ultimii ani și o miză politică, dacă luăm în calcul

Revista presei. Ce-am dat pe Nicolae Popa?

~Tatulici, in Colegiul editorial fara sa stie~vinovatii de fuga lui Dinel Staicu~scandal in PDL~dati-ne banii

Seling: Nu scrie in nici un contract sa faci playback

Paula Seling a reactionat la acuzele ce i-au fost aduse, ca inexplicabil a reusit sa

STAREA PRESEI Andrei Gheorghe: Tot sistemul [Realitatea-Catavencu] paraie pe la incheieturi (interviu de Petrisor Obae)

Excelent interviu realizat de Petrisor Obae cu Andrei Gheorghe, dupa concedierea sa de la Radio

Revista presei. Înapoi în Duminica Orbului, 1990

~frauda electorala nationala~miza alegerilor locale~57% prezenta la vot~scandaluri, violente, denigrari~Bucurestiul ar redeveni dupa 20 de

Rupert Murdoch cumpără tăcerea victimelor interceptărilor

Familia unei adolescente ucise in UK a fost ofertata de NotW cu milioane de dolari,

Jurnalist francez ameninţat cu moartea

Fabrice Arfi, reporter de investigaţii la Mediapart, a fost ameninţat cu moartea de un controversat

Share