PSD Botoşani are 10 membri mai mult. Foşti USR-işti…

Share

“Felicitări, dragi tineri!” – le spune Organizaţia PSD Botoşani celor 10 foşti membri USR care s-au înscris în partidul-emblemă a corupţiei din România.

„Alături de PSD Botoşani îmi doresc transformarea tuturor proiectelor necesare municipiului nostru în realitate. Avem soluţii durabile şi moderne la problemele Botosaniului. Avem răspunsuri credibile la aşteptările şi nevoile tuturor cetăţenilor.

Împreună cu colegii din PSD, urmărim să facem tranziţia spre modernitate într-un mod realist şi pragmatic. Îi aşteptăm alături de noi pe toţi tinerii care dau dovadă de competentă, integritate şi conştiinţa civică!

După un an de zile, USR, ca partid, nu a reuşit să facă trecerea de la grup civic, la un partid politic. Cred că încă a rămas la faza aceea, că s-a născut în stradă, şi cred că tot acolo a rămas. Nu am văzut nimic într-un an de zile, a fost refuzul de a intra la guvernare, adică eu mi-aş fi dorit să fie mai implicat.

Nu cred că stând pe tuşă şi sesizând derapaje este soluţia. Este doar o decizie personală, nu m-am certat cu nimeni, le doresc multă baftă în campania electorală”, a declarat Andrei Turcoman, unul dintre cei care au trecut la PSD.

Presa locală scrie însă că o parte dintre tinerii care şi-au depus demisiile ar fi avut un conflict cu unul dintre liderii USR Botoşani, cu Ady Hobjila, candidat USR la Consiliul Judeţean.

Share