PSD a încărcat-o pe Clotilde Armand

Share

PSD a reuşit să o încarce pe primăriţă. Clotilde Armand este cel mai mediatizat primar al Bucureștiului, în presa scrisă, radio, tv, online și social media, anunță un studiu mediaTRUST, din perioada 1-9 noiembrie 2022.

mediaTRUST a analizat peste 3.700 de surse de informare din presa scrisă, radio, tv, online și social media, urmărind mențiunile celor 6 primari de sectoare din București, în materialele difuzate.

În studiul prezentat de mediaTRUST, cei 6 primari de sectoare din București sunt citați în peste 3.700 de materiale:

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand – 2.679 mențiuni în presa scrisă, radio, tv, online și social media
Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu – 407 referințe
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 – 122 materiale în mass-media
Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 – 109 mențiuni
Primarul interimar al Sectorului 5, Constantin Melnic – 16 mențiuni
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu – 370 referințe

Clotilde Armand este cel mai mediatizat primar al Bucureștiului în presa scrisă, radio, tv, online și social media, în perioada monitorizată, 1-9 noiembrie 2022, înregistrând aproape 2.700 mențiuni.

Materialele în care aceasta a fost menționată au avut ca subiect Primăria Sectorului 1, precum și activitatea ei, în calitate de primar al acestui sector.

Aceasta a înregistrat vârful de vizibilitate pe 7 și 8 noiembrie 2022, cu materiale despre acuzațiile aduse de Agenția Națională de Integritate, de conflict de interese și incompatibilitate.

Alte materiale în care aceasta este des menționată fac referire la cutremurul din data de 3 noiembrie, Clotilde Armand cerîndu-le guvernanților o nouă lege, care să le permită primarilor să actioneze pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic ridicat, dar și în contextul anunțului acesteia, de punere în dezbatere publică a regulamentului privind acordarea tichetului anticriză de 1.000 de lei pentru fiecare persoană majoră care are domiciliul sau reședința în Sectorul 1.

Cele mai active televiziuni care au menționat-o pe Clotilde Armand sunt România TV, B1TV, DIGI24, Realitatea Plus și Antena 3. Posturile de radio cu cele mai multe referințe la adresa primarului Clotilde Armand: București FM, Digi FM, Radio Guerrilla, Europa FM și Magic FM.

Printre cele mai active surse din presa online, site-urile stiripesurse.ro, agerpres.ro, G4media.ro, ziarulprofit.ro, gândul.ro și hotnews.ro au cele mai multe referințe despre Clotilde Armand, în perioada monitorizată de mediaTRUST.

Share