home CORUPTIE, POLITICA PSD a creat o mafie prăduitoare, care deţine o avere imensă

PSD a creat o mafie prăduitoare, care deţine o avere imensă

Share

Averea reală a mafiei PSD, care a furat România în ultimii 30 de ani, ar fi de 50 de miliarde de dolari. Numai în sudul României sunt peste 50 de primari PSD, care dețin cel puțin 2.000 ha de teren.

Aceasta este o cifră modestă. Conform informațiilor Comisarul, ea ar putea fi chiar dublă, dacă s-ar depista și proprietățile și depunerile din conturile din străinătate.

La PSD n-au furat doar Năstase, Dragnea, Ponta sau baronii din fruntea consiliilor județene, ei sunt doar partea vizibilă a armatei de lăcuste. Peste un miliard de dolari poate fi trecut, de pildă, doar în dreptul unui fost ministru PSD, acum fugit din țară: Dan Ioan Popescu.

Marea majoritate a pensiunilor şi hotelurilor sunt deţinute de foști funcționari ai statului. Și sunt mii, zeci de mii! De aceea urlă disperat PSD, să fie salvată HoReCa, ei sunt HoReCa.

În Sud, de pildă, sunt peste 50 de actuali și foști primari PSD care dețin în proprietate fiecare peste 2.000 de hectare de teren. Se spune că rata de acumulare pentru un primar din Sud a fost de cel puțin 200 ha la un mandat de patru ani.

Share