home POLITICA Proteste ample în Bucureşti în ţară. Românii sunt revoltaţi

Proteste ample în Bucureşti în ţară. Românii sunt revoltaţi

Share

Manifestaţia de susţinere a Laurei Codruţa Kovesi de la Ministerul Justiţiei se transformă rapid în mai multe proteste contra propunerii de revocare a acesteia de către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Românii sunt revoltaţi faţă de faptul că,prin cele spuse, Toader a adus ca argumente pentru propunerea de revocare afirmaţii şi aşa-zise probe vehiculate pe Antena 3 şi RTV.

UPDATE 21.25: HotNews Sunt 1.000 de manifestanţi la Piaţa Victoriei: “Aproximativ 1.000 de oameni sunt acum in Piata. A mai venit un autocar cu jandarmi. Lumea striga “Nu scapati!””. E protest şi la Braşov. La Cluj, conform Digi24, sunt peste 200 de manifestanţi. La Iaşi, mitingul de protest s-a transformat în manifestaţie.

UPDATE 20.55: Live din Piaţa Victoriei, Bucureşti:

UPDATE 20.39: Piaţa Victoriei: 800 de manifestanţi, conform Digi24. “Oamenii scandeaza “Justitie, nu coruptie”, “Iesiti din casa, daca va pasa”, “Tudorel demisia”, “DNA sa vina sa va ia”, “PSD ciuma rosie””, conform HotNews. La Timişoara sunt 150 de protestatari. Un protest a început şi la Constanţa.

UPDATE 20.30: La Timişoara, sunt 100 de protestatari. La Sibiu sunt 100 de manifestanţi.

UPDATE 20.26: Protestele de la Bucureşti, din Piaţa Victoriei, şi din Cluj cresc în amploare. La Iaşi sunt 100 de manifestanţi.

UPDATE 20.18: Augustin Lazăr reafirmă că nu există motive pentru revocarea Codruţei Kovesi.

Tudorel Toader îi cere preşedintelui revocarea Laurei Codruţa Kovesi

La Sibiu, începe protestul contra deciziei lui Tudorel Toader. Un alt protest este anunţat la Piaţa Victoriei, în Bucureşti. La Piaţa Victoriei din Capitală sunt în acest moment aproape 300 de manifestanţi, conform Digi24. Alţi 60 de protestatari au ieşit deja în stradă şi la Iaşi. Un proteste amplu a început la Cluj.

Proteste ample. Unul începe la Piaţa Victoriei

Un protest fata de decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a cere revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, este anuntat in aceasta seara, la Piata Victoriei, potrivit unui anunt pe Facebook facut de comunitatea Coruptia Ucide.

Comunitatea Coruptia Ucide a lansat un apel pe Facebook de a se iesi in Piata Victoriei cu mesajul “Alerta! DNA in pericol”, argumentand “Coalitia PSD-ALDE-UDMR prin intermediul ministrului Tudorel Toader, a cerut astazi revocarea Laurei Codruta Kovesi, procuror sef al DNA. Este un atac fara precedent la adresa Justitiei din Romania”.

, anunţă HotNews, referindu-se la unul dintre proteste.

Share