home POLITICA Protestatară #Rezist lovită cu maşina de Eugen Teodorovici VIDEO

Protestatară #Rezist lovită cu maşina de Eugen Teodorovici VIDEO

Share

Eugen Teodorovici a condus agresiv masina catre un grup de protestatari #Rezist, iar o protestatara fiind lovita cu oglinda masinii acestuia.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Un grup de protestatari #Rezist s-a deplasat joi la sediul central al PSD pentru a transmite mesajul ca societatea romaneasca doreste alegerile locale in doua tururi de scrutin.

Grupul de protestatari a mers, cu o cutie de carton ce simboliza o urna de vot, la sediul Guvernului si la sediile principalelor partide. Peste tot au fost primiti mai mult sau mai putin amabil (la ALDE au fost primiti cu mare ostilitate), insa la PSD s-au confruntat cu agresivitatea lui Eugen Teodorovici.

„La PSD a fost luat pachetul si dus mai departe. Un consilier, Constantin Ilie a venit sa ia cutia de la poarta, am vorbit cu el pana la momentul cand a aparut Eugen Teodorovici, mai avea putin si ne lovea cu masina. Vorbesc foarte serios, pe una dintre colegele mele a lovit-o cu oglinda masinii, a trecut foarte aproape pe langa noi”, a relatat Angi Serban, una dintre cele mai cunoscute prezente din Piata Victoriei.

Asculta relatarea lui Serban de la minutul 10.00:

Momentele in care protestatarii sunt in fata sediului PSD sunt la finalul acestei filmari:

Share