home POLITICA Protest la Piaţa Victoriei, în pofida ploii, şi de Ziua Naţională

Protest la Piaţa Victoriei, în pofida ploii, şi de Ziua Naţională

Share

Un protest semnificativ a avut loc în alveola de la Piaţa Victoriei şi de Ziua Naţională a României. La punctul de maxim, în jurul orei 19.30 – 20.00, în piaţă s-a strâns circa 1.500 de manifestanţi.

Protest Rezist la Piaţa Victoriei, în pofida Gabrielei Firea

Protestatarii au ieşit pe ploaie pentru a scanda împotriva PSD, a lui Gabi Firea şi a lui Liviu Dragnea. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile protestatarii au plecat mai devreme acasă.

Protest contra invadării protestului de un ipotetic târg de Crăciun

Manifestanţii anunţaseră că vor veni la protest în continuare, în pofida faptului că primarul general a vrut să ocupe Piaţa Victoriei. Gabriela Firea ar fi dorit să facă aici un târg de Crăciun.

Nu este clar în prezent dacă acesta va fiinţa sau nu. Premierul Mihai Tudose, miştocar ca orice brăilean ce se respectă, a observat că nu prea sunt destule treceri de pietoni. Ovidiu Lipan Ţăndărică a anunţat că refuză să concerteze.

Protest. “România moare în fiecare zi!”

Uniti in revoltă, peste 1500 de bucureşteni au ieşit în stradă, de Ziua Naţională. Mesajul lor: “România moare în fiecare zi, din cauza politicienilor care ne conduc”. In ciuda ploii de afara, umăr la umăr, au dansat Hora Unirii, în inima Capitalei, spune Realitatea.net.

În premieră, în România postdecembristă, peste 1500 de persoane au protestat chiar de Ziua Naţională. La ceas aniversar, oamenii spun, mâhniţi, că ţara noastră este pe moarte.

La aflarea veştii că primarul Gabriela Firea ar vrea ca în locul scandarilor antiguvernamentale, din Piaţa Victoriei să răsune colinde, prin amplasarea unui târg de Crăciun, manifestanţii au avut o singură reacţie: “Demisia! Demisia! Demisia!” şi “Firea, nu uita, piaţa asta nu e a ta!”.

Share