home CORUPTIE, POLITICA Procurorii DNA Oradea ar fi victimele unui joc făcut de infractori

Procurorii DNA Oradea ar fi victimele unui joc făcut de infractori

Share

Procurorii DNA Oradea ar fi victimele unuui montaj pus la punct de multiple forţe legale de cercurile corupte, care au aclanşat în joc Secţia Specială, prin Adina Florea.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Cheia afaceri sunt înregistrările de care a pornit tot acest scandal. Este o cusătură atât de grosolană, încât te şi pufneşte râsul.

Adina Florea susține că procurorii DNA Oradea le-ar fi făcut dosare de corupție unor judecători de la Tribunalul Bihor și Curtea de Apel Oradea doar pentru că aceștia nu pronunțau sentințe pe placul procurorilor în dosarele DNA. Mai mult, procurorii ar fi ținut în nelucrare dosarele judecătorilor în scop de șantaj.

Dosarul Adinei Florea a plecat de la o probă-cheie, o înregistrare a unei ședinte a DNA Oradea din data de 19 ianuarie 2018 în care procurorii vorbeau să le facă dosare penale unor judecători ”ca să intre frica în ei”.

Această înregistrare a fost publicată de avocatul Răzvan Doseanu la începutul acestui an, apoi pusă la dispoziția procurorilor SIIJ. Secția Specială a deschis un dosar după ce preotul Chris Terhes, actual europarlamentar PSD, a formulat o plângere penală.

În ordonanța SIIJ este citată declarația fostului șef al Poliției Beiuș, comisarul Remus Indrei, trimis în judecată pentru luare de mită de procurorul Ciprian Man în dosarul fostului șef al Poliției Române, Liviu Popa, și al judecătorului Ovidiu Galea, caz soldat cu achitări după ce SIIJ nu a mai formulat apel.

Indrei a povestit că, în februarie 2018, și-a cumpărat un smart-phone nou din Beiuș și ar fi mers apoi la un atelier de service GSM ca să își transfere datele din telefonul vechi în cel nou.

Apoi, ca prin minune, în ianuarie 2019, ar fi descoperit din întâmplare, în noul telefon, înregistrarea cu procurorii DNA. Fostul polițist sugerează că telefonul nu ar fi fost în realitate nou și că i-ar fi aparținut procurorului Man, care e prieten cu cel de la atelierul de service GSM, Ovidiu Stere.

Avocatul Răzvan Doseanu este apărătorul fostului polițist Remus Indrei, actual membru PSD și participant la mitingul din București, din iunie 2018, organizat de Dragnea împotriva statului paralel.

Doseanu este și avocatul fostului preşedinte UDMR al CJ Bihor, Alexandru Kiss, condamnat inițial la 8 ani de detenţie pentru că ar fi primit mită 4 milioane de euro. Curtea de Apel Oradea a decis însă casarea sentinţei şi rejudecarea cazului, invocând vicii de procedură.

Dosarul a fost instrumentat de procurorul Adi Muntean de la DNA Oradea, actual suspect la SIIJ pentru presupuse abuzuri, iar judecătorul de la CA Oradea care a înclinat balanța pentru rejudecarea procesului este Mihai Udroiu, fost consilier al Alinei Bica de la DIICOT, el însuși anchetat de DNA pentru trafic de influență.

Udroiu ar fi acceptat o excursie în Dubai de la magnatul Energiei, Bogdan Buzăianu, în schimbul unui document de la DIICOT pe care voia să îl folosească împotriva deciziei Hidroelectrica de a denunţa contractele cu aşa-zişii băieţi deştepţi din Energie.

Și, în fine, Doseanu este şi avocatul Nelei Secară, o altă clientă a DNA şi victimizată de Antena 3.

Citeşte şi
Dosarul 10 august 2018. Jandarmii se consideră acum victime!

Malin Bot relateaza ce declara jandarmii, în Dosarul 10 august, in fata instantei in care Read more

COLECTIV Plângere penală contra lui Ponta, Arafat, Bănicioiu, Oprea

Rudele victimelor din Clubul Colectiv au depus la Parchetul General o plângere penală. Aceasta este Read more

FOTOGALERIE Cele 59 de victime din Clubul Colectiv

Vineri seară când intri în silly season (răstimp al nonştirii, în care nu se întâmplă Read more

Cel puţin 95 de morţi raportaţi în atentatele de la Ankara

Cel puţin 95 de morţi sunt în acest moment la Ankara, în urma atentatelor cu Read more

VIDEO Cutremur foarte mare, 7,8 pe Richter, în Iran

Un cutremur foarte mare, de 7,8 grade pe scala Richter, a avut loc acum puţin Read more

Când acest război se va termina

Când acest război se va termina, şi nu va mai trece mult, căci asistăm la Read more

Cutremur de 8,6 grade în Indonezia. Alerta de tsunami a fost ridicată

Două cutremure, de 8,6 şi 8,2 grade, au avut loc în Indonezia, cam în aceeaşi Read more

Revista pres(arilor). Concedieri la RTV

~tv generaliste trec pe stiri mondene~SOV isi da cu parerea~un ziarist american poate castiga 100.000 Read more

Bloggeri arestaţi pentru “imagini deranjante”

In Turkmenistan au fost arestat şi interogati bloggeri care au publicat pe Internet fotografii şi Read more

Criza nucleară din Japonia, mai gravă decât s-a crezut

Peste 1.600 de muncitori ar fi putut fi expuşi unor niveluri de radiaţii periculoase, în Read more

Share