home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Pro TV are interzis în Vrancea de la Marian Oprişan

Pro TV are interzis în Vrancea de la Marian Oprişan

Share

Oamenii lui Marian Oprișan le interzic jurnaliștilor de la Pro TV să mai intre în judeţul Vrancea. „Să nu mai veniți aici că nu meritați. V-ați umplut de rușine”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Marius Manoliu, consilier personal al primarului PSD din Focsani, Cristi Misaila, lanseaza un atac violent la adresa jurnalistilor de la Pro TV. Pro TV a prezentat duminica seara episodul „Vrancea” din seria „Judete la stapan”.

Manoliu sustine ca jurnalistii Pro TV ii denigreaza miseleste pe locuitorii din Vrancea, care i-au primit in casa lor. „Sa nu mai veniti aici ca nu meritati”, le-a transmis Manoliu jurnalistilor, pe pagina de Facebook a emisiunii „Romania, te iubesc!”.

Marius Manoliu este membru al PSD, in organizatia de tineret (TSD). Pe langa functia de consilier al primarului Focsaniului, partidul l-a facut si membru in consiliul de administratie al societatii de termoficare ENET, functie de asemenea retribuita.

PSD Vrancea este condus de Marian Oprisan, care de peste 20 de ani conduce si Consiliul Judetean Vrancea.

Jurnalista Paula Herlo, realizatoare a emisiunii „Romania, te iubesc”, a anuntat ca a fost sunata de Marian Oprisan pentru a-i reprosa realizarea unui reportaj despre Vrancea in cadrul serialului „Judete la stapan”.

Share