home POLITICA Prinţul Nicolae se mută în România împreună cu soţia lui, Alina-Maria

Prinţul Nicolae se mută în România împreună cu soţia lui, Alina-Maria

Share

The Telegraph anunţă că prinţul Nicolae se va muta înapoi în România, împreună cu soţia lui, Alina-Maria. Ziarul aminteşte despre ameninţarea pe care o simte Margareta, custodele Coroanei, prin venirea în ţară a lui Nicolae.

Prinţul Nicolae, mesaj cutremurător despre Regele Mihai I

Cotidianul britanic a publicat azi un articol despre fostul principe al României. Publicaţia spune că acesta intenţionează să se întoarcă în ţară weekendul acesta. El va veni împreună cu noua sa soţie, Alina Binder, unde ar fi primit cu simpatie de susţinătorii monarhiei, informează Mediafax.

Prinţul Nicolae, “înalt, brunet, atrăgător, cu picioarele pe pământ”

“Înalt, brunet, atrăgător şi cu picioarele pe pământ”, este descris fostul principe Nicolae de către publicaţia The Telegraph, care susţine că acesta şi soţia lui au fost numiţi “Harry şi Meghan” ai ţării.

Publicaţia a mai relatat că odată cu moartea regelui Mihai I al României ar fi putut să moară şi orice speranţă pe care statul român ar fi avut-o privind reinstaurarea monarhiei. Cu toate Nicolae de Roumanie Medforth – Mills, nepotul cel mare al regelui, în vârstă de 32 de ani, scrie The Thelegraph, aduce o nouă “urmă de speranţă” poporului român.

Într-un interviu acordat cotidianului The Telegraph, fostul principe Nicolae a declarat că nu are intenţia de a reprezenta o ameninţare la adresa autorităţii mătuşii sale.

Prinţul Nicolae nu se consideră în competiţie cu Margareta

“Nu am considerat niciodată că aş fi în competiţie. Imaginea de ansamblu este că suntem Familia Regală a României, iar interesele noastre sunt de a ajuta ţara, fie din punct de vedere economic, fie social. Din acest motiv ne aflăm aici şi asta trebuie să facem”, a declarat fostul principe Nicolae.

Cu toate acestea, cotidianul britanic menţionează că nu toată lumea ar privi cu entuziasm întoarcerea acestuia în ţară, mai ales având în vedere faptul că Regele Mihai a decis în august 2015 să îi retragă titlul principelul Nicolae.

Controverse

Un comunicat de presă publicat la vremea respectivă sugera că principele Nicolae a decis să se retragă din succesiunea la tron pentru că nu ar fi făcut faţă îndatoririlor regale.

“Nu am fost de acord (cu declaraţia), dar ei au publicat-o oricum”, a declarat fostul principe, reafirmând că nu acesta este adevăratul motiv.

Întrebat de ce consideră că propria familie pare să fie împotriva lui, acesta a declarat: “Nu ştiu. Chiar nu înţeleg motivul. Am câteva idei, dar nimic concret. Totul s-a întâmplat brusc, m-au înlăturat din familie şi asta este foarte trist”.

Citeşte şi
Din punct de vedere psihologic, divorțul este o traumă ce lasă urme adânci. Însă atunci
Partidul extremist maghiar Jobbik declară 2020 an comemorativ, la 100 de ani de la Trianon:
Un document realizat de Ambasada SUA la București în anul 2016 descrie orientarea, calitatea și
”Bolnavul Europei nu e Polonia, nici Ungaria, ci România”, scrie profesorul român Alexandru Călinescu într-un
Nunta inseamna mult mai mult decat petrecere din locatia unde are loc nunta. Daca in
Fostul preşedinte Traian Băsescu a cerut duminică, la Chişinău, parlamentelor României şi Republicii Moldova să
Fostul deputat PSD Vlad Cosma este citat marţi, 13 februarie, la DNA Ploieşti, într-un dosar
Tel Drum este urmărită penal și își cere insolvența. Compania a solicitat executarea silită a
De data aceasta, cel puţin ca iniţiativă, pare a fi cea mai ambiţioasă din perioada
Prezentăm în continuare variantele dezastrului în care împinge PSD România. Ne întrebăm cum ar putea
Share