home POLITICA Prinţul Nicolae a fost prezent la concertul în memoria MS Regele Mihai I

Prinţul Nicolae a fost prezent la concertul în memoria MS Regele Mihai I

Share

Prinţul Nicolae a revenit în România, împreună cu logodnica lui, Alina Maria Binder. El a fost prezent la un concert memorial de celebrarare a Majestăţii Sale Regele Mihai I al României. Concertul memorial a avut loc la la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, informează Magna News.

Prinţul Nicolae, mesaj cutremurător despre Regele Mihai I

Prinţul Nicolae, la concertul Corului Regal

Corul Regal și Opera Clandestină au interpretat lucrarea Funeral Sentences de Henry Purcell,. Totul – sub bagheta dirijorului Răzvan Apetrei. Dirijorul corului a fost Eduard Dinu.

A fost o seară de aleasă trăire în memoria Majestății Sale Regelui Mihai, oferită de Corul Regal & Opera Clandestină. Prezenţi – ALR Principesa Moștenitoare Margareta, Principele Radu, Principesa Maria, Principele Nicolae și a Alina Maria Binder.

Lucrarea, compusă şi interpretată pentru Tegina Maria a Angliei

Lucrarea, ”Funeral Sentences” de Henry Purcell, în premieră în România, a fost compusă și interpretată la moartea Reginei Maria a II-a a Angliei, Scoției și Irlandei, în anul 1694. (…)

“La finalul evenimentului, numeroși participanți, în cea mai mare parte tineri, s-au fotografiat cu Principele Nicolae. Ei i-au adresat cuvinte de prețuire și încredere”, scrie Marilena Rotaru pe contul său de Facebook, adăugând şi câteva fotografii de la eveniment.

Share